Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Dezvoltarii anunta un proiect privind relansarea consolidarii cladirilor cu risc seismic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Dezvoltarii anunta un proiect privind relansarea consolidarii cladirilor cu risc seismic

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei elaboreaza un proiect de act normativ pentru alocarea sumei de un miliard de lei, in transe, pe o perioada de patru ani, in vederea consolidarii cladirilor cu risc seismic 1 si 2, a anuntat miercuri ministrul Cseke Attila, care a precizat ca investitia va servi un interes public - siguranta cetateanului in caz de cutremur. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Dezvoltarii a semnat trei contracte pentru proiecte de cooperare cu Ucraina si Republica Moldova

Ministerul Dezvoltarii a semnat marti trei contracte de finantare, in valoare totala de peste 2 milioane de euro, in cadrul programelor de cooperare teritoriala Romania - Ucraina si Romania - Republica Moldova, pentru modernizarea sistemului medical de urgenta, achizitionarea unor echipamente pentru interventii in situatii de urgenta si eficientizarea pietei muncii, arata un comunicat de presa al institutiei.

Ministerul Sanatatii anunta ca nu ia in considerare introducerea de sanctiuni pentru coordonatorii centrelor de vaccinare in care se sare peste rand

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca nu ia in calcul introducerea unui sistem de sanctiuni pentru incalcarea strategiei in centrele de vaccinare. Acum zece zile, ministrul Vlad Voiculescu anuntase ca e.

Ministerul Sanatatii anunta ca nu ia in considerare noi sanctiuni in cazul vaccinarii persoanelor neprogramate

Ministerul Sanatatii a informat, astazi, ca nu ia in considerare introducerea unui nou regim de sanctiuni pentru medici in cazul in care vaccineaza anti-COVID-19 persoane care nu sunt programate, dar recomanda ferm ca imunizarea sa respecte etapele stabilite de legislatia in vigoare, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )