Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ministerul Educatiei infiinteaza o linie Telverde pentru elevii si parintii care vor detalii despre activitatea didactica din noul an scolar

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei infiinteaza o linie Telverde pentru elevii si parintii care vor detalii despre activitatea didactica din noul an scolar

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat ca va infiinta doua linii Telverde care vor oferi informatii despre modul de desfasurare a activitatii didactice in anul scolaruniversitar 2020-2021. continuă pe Hotnews

ME a creat o linie telefonica pentru studentii curiosi privind desfasurarea cursurilor de anul acesta

Ministerul Educatiei a lansat 2 linii telefonice la care parintii, elevii si studentii pot suna pentru a afla informatii cu privire la modul in care se vor desfasura cursurile anul acesta, dar care pot fi accesate si de directorii de scoli si de autoritatile locale pentru a primi consultanta in materie de accesare a fondurilor europene pentru achizitia de tablete si echipamente medicale, scrie g4media.

Telverde pentru inceperea noului an scolaruniversitar

Ministerul Educatiei si Cercetarii a pus la dispozitie doua linii Telverde pentru a facilita accesul.

Ghidul oficial pentru profesori in noul an scolar. Documentul publicat de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat pe 1 septembrie ghidurile metodologice pentru profesori si scoli. Este vorba despre ghidurile pentru gradinite, cel pentru scoala primara, dar si pentru ciclurile gimnazial si liceal, profesional si vocational. Ghidul oficial pentru profesori in noul an scolar Ghidul pentru gradinite: Acest materialul este recomandat si pentru unitatile de invatamant preuniversitar care .

MINISTERUL EDUCATIEI: 5.000 de scoli din tara nu au acces la internet

000 de cladiri scolare, din cele peste 22. 000 existente la nivelul intregii tari, nu au acces la internet in acest moment, a declarat Jean Badea, consilier in Ministerul Educatiei. Autoritatile si operatorii fac demersuri pentru a conecta 2. 800 dintre ele pana incepe scoala, scrie Digi24.

Ministerul Educatiei a publicat ghidurile metodologice care stabilesc in ce conditii incepe anul scolar in contextul pandemiei

Ministerul Educatiei a publicat marti ghidurile metodologice pentru gradinite, invatamantul primar, gimnazial si liceal, profesional si vocational. Acestea stabilesc in ce conditii se desfasoara cursurile si ce decizii trebuie sa ia unitatile scolare in anumite situatii.

Cursuri la televizor, TelVerde si formarea profesorilor, masuri luate de Ministerul Educatiei inaintea debutului noului an scolar

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a sustinut astazi o conferinta de presa prin care a anuntat masurile luate inaintea debutului noului an scolar. Astfel, elevii care vor fi nevoiti sa stea acasa si nu au acces la tablete si internet, vor putea asista la cursuri sustinute de profesori, la televizor.

Ministerul Educatiei nu stie daca elevii vor avea tabletele promise, in 10 septembrie

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ieri ca nu stie daca in 10 septembrie cele 250. 000 de tablete necesare invatamantului online, pentru care Guvernul a dispus achizitionarea si a alocat 150 milioane lei, vor ajunge la elevii care au nevoie de acestea.

VIDEOCONFERINTA BURSA TELECOMUNICATIE EDUCATIE JEAN BADEA, CONSILIER IN MINISTERUL EDUCATIEI: Resursa de internet este una dintre cele mai importante in actul educational

Badea: Din cele 5000 de cladiri din sistemul educational care nu sunt conectate la internet, pentru 2800 de cladiri se vor face demersuri sa fie conectate la internet pana la data de 14 septembrie Din momentul in care segmentul de educatie online ocupa un spatiu mult mai mare - de la inceputul pandemiei -, cele doua domenii - telecomunicatiile si educatia - si-au consolidat relatia, subliniaza Jean Badea, Consilier al Ministrului Educatiei si Cercetarii si Sef Serviciu Informatizare in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Ministerul Educatiei lanseaza un portal cu informatii despre inceperea noului an scolar 2020-2021

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii a anuntat marti, 1 septembrie, lansarea portalului educatiacontinua. edu. ro, un instrument online de informare privind reluarea activitatii in sistemul national de invatamant.

BIHOR: Cseke Attila propune infiintarea de centre de excelenta pentru elevii dotati

Senatorul UDMR Cseke Attila, candidat pentru functia de primar al municipiului Oradea, a propus, joi, in calupul celor sapte proiecte pe educatie, infiintarea unor centre de excelenta in Oradea, in limbile de predare romana, maghiara si germana, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )