Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ministerul Educatiei se spala pe maini in cazul medicului fals

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Educatiei se spala pe maini in cazul medicului fals

Cautarea acarului Paun se efectueaza cu febrilitate la cel mai inalt nivel dupa ce cazul medicului fals a socat opinia publica. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii, despre cazul medicului fals care a operat in Romania: Cei care l-au angajat, l-au angajat ilegal (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a reactionat, marti, in cazul medicului fals care a operat la mai multe clinici din Capitala fara a avea studii de medicina. Ministerul Sanatatii nu a dat.

Sorin Oprescu, despre cazul medicului fals: E un escroc. Birocratia a invins autoritatea

Medicul chirurg Sorin Oprescu a declarat marti la Romania TV ca in cazul medicului fals Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, birocratia a invins autoritatea, acuzand un derapaj al.

Ecaterina Andronescu, despre cazul medicului fals: Recunoasterea diplomei nu inseamna si intrarea in profesie

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat joi, la Cluj, ca nu a vazut inca echivalarea pe care ministerul i-ar fi dat-o, in anii trecuti, lui Matteo Politi, italianul care pretindea ca.

Ce spun medicii despre atestatul obtinut de parcagiul italian de la Ministerul Educatiei: Ca sa te numesti medic, trebuie sa ai drept de libera practica

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, doctorul Gheorghe Borcean, a declarat pentru Adevarul ca atestatul obtinut de Matteo Politi de la Ministerul Educatiei este ambiguu.

Cum arata atestatul de recunoastere a studiilor pe care falsul medic italian l-ar fi primit de la Ministerul Educatiei

Diploma falsului chirurg italian, retinut miercuri dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore de politisti, ar fi fost recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale in mandatul lui Valentin Popa.

Medicul italian cu opt clase avea ATESTAT de recunoastere a studiilor de la Ministerul Educatiei, din 2018 (FOTO)

Falsul medic italian avea inclusiv un atestat de recunoastere a studiilor de la Ministerul Educatiei, eliberat in luna aprilie 2018, a precizat jurnalista Emanuela Schweninger, intr-o postare pe Facebook, de.

Oficial Ministerul Educatiei renunta la manualul unic. Ordinul publicat astazi n Monitorul Oficial

Ministerul Educatiei desfiinteaza manualul unic, ordinul de ministru in acest sens fiind publicat astazi in Monitorul Oficial.

Cum a recunoscut Ministerul Educatiei actele de studii chirurgului cu 8 clase: Diploma nu prezenta suspiciuni de fals. n atestat scrie clar ca nu poate fi utilizat pentru exercitarea profesiei de medic

Gianina Chirazi, directorul Consiliului Centrului National de Recunoastere si Echivalare a DiplomelorCNRED) din cadrul Ministerului Educatiei, care a recunoscut actul de studii al falsului chirurg italian, a declarat, pentru HotNews. ro, ca diploma prezentata de Matteo Politi nu prezenta suspiciuni de fals, iar atestatul obtinut nu-i dadea dreptul sa profeseze ca medic in Romania.

Colegiul Medicilor Bucuresti: Nu a fost inregistrata nicio reclamatie in cazul falsului medic italian Matteo Politi

Colegiul Medicilor Bucuresti transmite ca ne exista nicio reclamatie inregistrata in cazul falsului medic italian Matteo Politi care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, desi are doar opt.

Ecaterina Andronescu, despre cazul chirurgului cu 8 clase: Recunoasterea diplomei nu nseamna si intrarea n profesie / Daca ministerul a gresit, cine a facut verificarea va pleca

Ecaterina Andronescu a spus ca Ministerul Educatiei a recunoscut diploma de licenta obtinuta de Matteo Politi, dar asta nu inseamna si intrarea in profesie, facand paralela cu diploma de licenta in medicina. Aceasta a promis ca va analiza echivalarea si daca Ministerul a gresit cine a facut verificarea nu mai are ce cauta in Ministerul Educatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )