Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministerul Educatiei vrea laptopuri pentru elevi, din bani europeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Educatiei vrea laptopuri pentru elevi, din bani europeni

Proiectul necesita circa 600 milioane euro Ministerul Educatiei intentioneaza sa implementeze un program care presupune achizitionarea de laptopuri pentru elevi si profesori, din fonduri europene, a spus, ieri, ministrul Ecaterina Andronescu. continuă pe Ziarul Bursa

Funeriu: Ponta NU A PLATIT BURSELE pentru 13.000 de elevi din invatamantul profesional.

Consilierul prezidential Daniel Funeriu ii cere premierului Victor Ponta ca Guvernul sa adopte urgent HG in vederea alocarii burselor pentru elevii din invatamantul profesional, in bugetul pe 2012 fiind prevazute de Guvernul Boc 176 de milioane de lei pentru plata acestora, potrivit Mediafax. Victor Ponta nu a acordat nici pana azi bursele care se cuvin legal elevilor din invatamantul profesional pe care l-am reinfiintat in februarie 2012. Ii solicit lui Victor Ponta sa adopte urgent .

Actrita Sylvia Kristel, celebra pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit la 60 de ani

Actrita olandeza Sylvia Kristel, cunoscuta in special pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit miercuri noapte, la varsta de 60 de ani. Prin intermediul unui comunicat dat publicitatii joi, agentul sa.

Facebook dezactiveaza modulul de sugestii de etichete pentru utilizatorii din Europa

Facebook a dezactivat controversatul modul de sugestii pentru etichete pentru utilizatorii din Europa, o miscare pe care combatantii o vor considera o victorie, scrie Daily Mail. Aceasta functie a site-ului de.

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru atacul din Libia

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a facut mea culpa pentru atacul din 11 septembrie, asupra Consulatului SUA din Benghazi, Libia, care s-a soldat cu moartea ambasadorului Christopher Stevens si a altor .

Ministerul Economiei vrea sa o numeasca pe Daniela Lulache director interimar la Nuclearelectrica.

Ministerul Economiei propune ca Daniela Lulache, fost director general al Fondului Proprietatea, sa preia temporar functia de director general al producatorului de electricitate Nuclearelectrica, in conditiile in care compania are deja un sef interimar, potrivit Mediafax. Propunerea va fi discutata in AGA Nuclearelectrica programa pentru 26 octombrie, se arata intr-un convocator publicat pe site-ul Nuclearelectrica. Lulache ar urma sa fie sefa la compania de stat pana cand va fi selectat un .

Raportul Universitatii Bucuresti privind plagiatul lui Ponta, trimis la Ministerul Educatiei.

Raportul Universitatii Bucuresti care arata ca Victor Ponta a plagiat in teza de doctorat a fost trimis Ministerului Educatiei, Ecaterina Andronescu spunand, joi, ca nu a avut timp sa vada documentul, insa legea lui Funeriu stabileste ca numai CNE poate analiza plagiatul in cazul demnitarilor, transmite Mediafax. Rectorul Universitatii Bucuresti UB), Mircea Dumitru, a declarat, joi, ca raportul a fost trimis in urma cu o zi Ministerului Educatiei. Raportul cuprinde tot ceea ce am anuntat .

Ministerul Economiei vrea sa o numeasca pe Daniela Lulache director interimar la Nuclearelectrica

Ministerul Economiei propune ca Daniela Lulache, fost director general al Fondului Proprietatea, sa preia temporar functia de director general al producatorului de electricitate Nuclearelectrica, in conditiile in care compania are deja un sef intermiar, anunta agentia Mediafax.

Craiova: Primaria DUBLEAZA numarul BURSELOR pentru elevi.

Primaria Craiova dubleaza numarul de burse acordate elevilor cu rezultate bune la invatatura, dar si pe cel al burselor de studiu sau sociale, si va oferi cate 1. 000 de lei fiecarui elev care a participat la olimpiade in anul scolar 2011-2012,informeaza Mediafax. Primarul municipiului, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca administratia locala a decis sa dubleze numarul burselor scolare, in conditiile in care tot mai multi elevi se incadreaza in criteriile de .

Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

Un studiu derulat de agentia de evaluare Fitch in randul a 43 de banci din Europa Centrala si de Est detinute de banci straine arata ca finantarea bancilor mama catre subsidiarele lor din CEE a scazut usor de la debutul crizei financiare globale. Cu toate acestea, agentia considera ca principalul motiv al cresterii modeste a creditului in regiunea CEE a fost legat de oportunitatile limitate pentru imprumuturi atractive in CEE, mai degraba decat constrangerile de finantare. Potrivit .

Cursuri pentru profesionistii din primarii care lucreaza in proiecte de eficienta energetica a cladirilor

Profesionistii arhitecti, ingineri, auditori energetici, responsabili energetici etc. ) care lucreaza in sectoare conexe cladirilor din cadrul primariilor pot urma cursuri postuniversitare la sfarsitul carora vor deveni formatori certificati in domeniul eficientei energetice, anunta Ministerul Dezvoltarii printr-un comunicat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )