Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministerul de Finante propune Declaratia Unica, care va comasa sapte declaratii, inclusiv Formularul 600

Adevărul Adevărul,
Ministerul de Finante propune Declaratia Unica, care va comasa sapte declaratii, inclusiv Formularul 600

Ministerul de Finante pregateste simplificarea obligatiilor declarative prin depunerea unei singure declaratii, Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. continuă pe Adevărul

Ministerul de Finante propune Declaratia Unica. Ce se intampla cu Formularul 600

Ministerul de Finante pregateste simplificarea obligatiilor declarative prin depunerea unei singure declaratii, Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele.

Din 2019, Declaratia unica de plata se depune online. Ce pasi trebuie urmati

Declaratia unica de plata se va depune anul viitor, pana la 31 martie, doar in format electronic, accesand Spatiul Public Virtual al ANAF. Va prezentam, punctual, pasii care trebuie urmati.

Ministerul Finantelor, explicatii despre formularul care va inlocui declaratia 600: Este analizata posibilitatea reintroducerii mecanismului de retinere la sursa a CASS pentru veniturile din drepturi de autor

Ministerul Finantelor prezinta felul in care va functiona formularul unic ce va inlocui declaratia 600, document in baza caruia persoanele care obtin venituri din activitati independente sa plateasca CAS s.

Dancila: Formularului 600 va comasa sapte declaratii. Ce noutati aduce ultima varianta de declarare a contributiilor pentru pensii si sanatate

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a precizat joi inaintea sedintei de Guvern ca Ministerul Finantelor va face publica varianta Formularului 600 in care se vor comasa 7 declaratii.

Biris: Multi au depus deja formularele care fac parte din Declaratia unica. Trebuie vazut care sunt masurile de tranzit

Comasarea formularelor privind veniturile din activitati independente, intr-o singura Declaratie, incepe sa starneasca reactii. Unii contribuabili, care au depus deja o parte dintre formulare, nu stiu daca acestea mai sunt valabile. Specialistii spun ca trebuie vazut ce masuri de tranzit vor lua guvernantii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )