Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministerul Finantelor garanteaza imprumuturi de 600 milioane lei pentru Tarom si Blue Air

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor garanteaza imprumuturi de 600 milioane lei pentru Tarom si Blue Air

Din imprumutul garantat de stat, Blue Air va rambursa inclusiv obligatiunile corporative emise catre SIF Banat-Crisana, in valoare ramasa de sase milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Ajutoare de stat pentru Tarom si Blue Air Guvernul va garanta imprumuturi de peste 600 milioane lei ale celor doua companii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea unor ajutoare de stat companiilor TAROM si BLUE AIR, pe motiv ca cele doua companii aeriene au pierderi importante din cauza efectelor pandemiei COVID -19. Statul va garanta in procent de 100% imprumuturi de peste 600 milioane lei, a dobanzilor si comisioanelor aferente.

Ministerul Agriculturii aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta

Ministerul Agriculturii aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta ceea ce asigura minimum 80% din cuantum, care va fi directionat in luna septembrie, urmand ca restul sa fie acordat fermierilor la rectificarea din octombrie, a declarat marti ministrul Agriculturii, Adrian Oros, conform Agerpres.

850 milioane lei - despagubiri pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta, ceea ce asigura minimum 80% din cuantum, care va fi directionat in luna septembrie, urmand ca restul sa fie acordat fermierilor la rectificarea din octombrie, a declarat, ieri, Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. El a anuntat ca fermierii afectati de seceta se pot inscrie la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) cu cererile de plata in zece zile de la publicarea ordonantei de urgenta, document care se afla pe circuitul de avizare la Ministerul Finantelor Publice.

Ministerul Agriculturii va da despagubiri pentru seceta de 850 milioane de lei. Ce trebuie sa faca fermierii

Ministerul Agriculturii va aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta, care va fi directionat in luna septembrie, respectiv in octombrie, a anuntat marti ministrul Adrian Oros. Fermierii se pot inscrie la APIA cu cererile de plata in 10 zile de la publicarea ordonantei.

Guvernul a alocat 6 milioane de lei pentru bursele etnicilor romani din Ucraina: Viorel Badea: E un gest de normalitate. Programul ar trebui extins

Guvernul a aprobat acordarea a sase milioane de lei pentru bursele de studiu ale elevilor etnici romani din Ucraina, in urma propunerii Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni. Senatorul Viorel Badea, presedinte al Comisiei pentru comunitatile din afara tarii, sustine ca e un gest de normalitate, dar programul ar trebui extins si pentru alte tari unde romanii au o comunitate importanta.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Am alocat 850 de milioane de lei pentru despagubiri in urma pagubelor cauzate de seceta in sectorul vegetal si alte sume pentru sectorul zootehnic (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, miercuri, intr-o interventie pe B1 TV, ca autoritatile au alocat 850 de milioane de lei pentru plata despagubirilor in cazul fermierilor afectati de seceta din.

Aeroporturile din Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu vor beneficia de sprijin de 22 de milioane de lei, pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemie

Aeroporturile din Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu vor beneficia de un sprijin in valoare totala de 22 de milioane de lei, pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemia de COVID-19, in urma unei decizii a Guvernului.

Ministerul Finantelor a imprumutat azi 124,5 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat azi 124,5 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 133 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), conform Agerpres.

Guvernul a emis o ordonanta de urgenta pentru acoradare ajutoarelor de stat in valoare de 600 de milioane de lei pentru Blue Air si TAROM (VIDEO)

Guvernul a emis o ordonanta de Urgenta pentru acordarea unor ajutoare de stat in valoarea toala de peste 600 de milioane de lei. Cele doua companii aviatice, TAROM si Blue Air au suferit pierderi masive din.

Titlurile Fidelis au viata pe bursa. Cat de tranzactionate au fost titlurile emise de Ministerul Finantelor

De joia trecuta, titlurile Fidelis emise de Ministerul Finantelor pentru populatie au putut fi tranzactionate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB). Reamintim ca inainte de asta, cumulat pe cele trei emisiuni, romanii au subscris de circa 2 miliarde lei. Au fost doua emisiuni in lei, pe 2 si 4 ani, si una in euro pe 5 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )