Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Am alocat 850 de milioane de lei pentru despagubiri in urma pagubelor cauzate de seceta in sectorul vegetal si alte sume pentru sectorul zootehnic (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Am alocat 850 de milioane de lei pentru despagubiri in urma pagubelor cauzate de seceta in sectorul vegetal si alte sume pentru sectorul zootehnic (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, miercuri, intr-o interventie pe B1 TV, ca autoritatile au alocat 850 de milioane de lei pentru plata despagubirilor in cazul fermierilor afectati de seceta din. continuă pe B1

Ministerul Agriculturii va da despagubiri pentru seceta de 850 milioane de lei. Ce trebuie sa faca fermierii

Ministerul Agriculturii va aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta, care va fi directionat in luna septembrie, respectiv in octombrie, a anuntat marti ministrul Adrian Oros. Fermierii se pot inscrie la APIA cu cererile de plata in 10 zile de la publicarea ordonantei.

850 milioane lei - despagubiri pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta, ceea ce asigura minimum 80% din cuantum, care va fi directionat in luna septembrie, urmand ca restul sa fie acordat fermierilor la rectificarea din octombrie, a declarat, ieri, Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. El a anuntat ca fermierii afectati de seceta se pot inscrie la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) cu cererile de plata in zece zile de la publicarea ordonantei de urgenta, document care se afla pe circuitul de avizare la Ministerul Finantelor Publice.

Ministerul Agriculturii aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta

Ministerul Agriculturii aloca 850 de milioane lei despagubiri pentru seceta ceea ce asigura minimum 80% din cuantum, care va fi directionat in luna septembrie, urmand ca restul sa fie acordat fermierilor la rectificarea din octombrie, a declarat marti ministrul Agriculturii, Adrian Oros, conform Agerpres.

Adrian Oros: Peste 6 miliarde de euro din Planul National de Rezilienta si Redresare vor fi dedicati strategiei de gestionare a apei (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca peste 6 miliarde de euro din Planul National de Rezilienta si Redresare vor fi.

PE FONDUL DIMINUARII CERERILOR DIN TRIMESTRUL AL DOILEA Altur isi adanceste pierderea la 2,57 milioane lei, in primele sase luni

Altur Slatina ALT), producator de componente auto, a inregistrat pentru primele sase luni ale acestui an, o pierdere de 2,569 milioane de lei, peste cea din aceeasi perioada a lui 2019, de 1,2 milioane lei, in conditiile unui declin a cifrei de afaceri cu 40%, pana la 32,03 milioane de lei, reiese din raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMUL SEMESTRU Profitul Transelectrica urca de aproape patru ori, la 116 milioane lei

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de 116 milioane lei, de aproape patru ori mai mare decat cel din prima jumatate a anului trecut, cand rezultatul net al companiei a fost de 30 milioane lei.

MAI MULT DECAT DUBLU FATA DE REZULTATUL PRIMULUI SEMESTRU DIN 2019 Alumil - profit net de 0,57 milioane lei, la jumatatea anului

Furnizorul de profile din tamplarie din aluminiu Alumil Rom Industry ALU) a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 0,57 milioane de lei, mai mult decat dublu fata de cele 0,255 milioane lei, de la finele lunii iunie a anului trecut, se arata in raportul companiei remis le finele saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ajutoare de stat pentru Tarom si Blue Air Guvernul va garanta imprumuturi de peste 600 milioane lei ale celor doua companii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea unor ajutoare de stat companiilor TAROM si BLUE AIR, pe motiv ca cele doua companii aeriene au pierderi importante din cauza efectelor pandemiei COVID -19. Statul va garanta in procent de 100% imprumuturi de peste 600 milioane lei, a dobanzilor si comisioanelor aferente.

BVB Rulaj de numai 15 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Avansuri reduse pentru indici Rulajul inregistrat in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 15,85 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului curent, de circa 60,29 milioane de lei, in conditiile in care prin piata deal nu a fost inregistrat niciun transfer.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2019 Profitul net al ING Bank Romania - 320 milioane lei, mai mic cu 17%

ING Bank Romania a inregistrat, in prima jumatate de an, venituri totale de 1,05 miliarde lei, crestere de 4%, potrivit unui comunicat al bancii. Acesta arata ca portofoliul de credite a ajuns la valoarea totala de 27,9 miliarde lei, inregistrand o crestere de 2%. Creditarea pentru persoane fizice a crescut mai rapid decat in cazul companiilor, ajungand la o pondere de 61% din intregul portofoliu, dupa cum au transmis reprezentantii institutiei bancare, precizand: Portofoliul de depozite a ajuns la o valoare totala de 41 de miliarde de lei, inregistrand o majorare de 24%, in contextul in care clientii au fost vizibil mai preocupati de solutiile de economisire. La ora actuala, peste 36% dintre clientii ING persoane fizice au un cont de economii.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )