Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministerul Justitiei cauta procurori sefi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Justitiei cauta procurori sefi

USR solicita oprirea procedurii pana la modificarea legilor justitiei, in acord cu recomandarile din rapoartele MCV si GRECO si cu Opiniile Comisiei de la Venetia Ministerul Justitiei a lansat, ieri, procedura de selectie a procurorului general al Romaniei si a procurorilor-sefi de la Directia Nationala AnticoruptieDNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si TerorismDIICOT), functiile fiind ocupate momentan de catre interimari. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie a viitorilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetul General

Ministerul Justitiei a publicat, luni, anuntul oficial privind procedura de selectie a viitorilor sefi ai DNA, DIICOT siParchetul General. Selectia se va incheia pe 22 ianuarie 2020. Procurorii pot.

Ministerul Justitiei lanseaza procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei lanseaza, luni, procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT, conform anuntului facut de ministrul justitiei, Catalin Predoiu.

Ministerul Justitiei lanseaza astazi procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei lanseaza luni procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT, conform anuntului facut de ministrul Catalin Predoiu.

Ministerul Justitiei lanseaza procedura de selectie in cadrul DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei a lansat, luni seara, procedura de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DIICOT si DNA. Candidaturile se depun pana in 23 decembrie, iar 24 decembrie Ministerul va anunta candidatii care intrunesc conditiile necesare, potrivit News. ro.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

CATALIN PREDOIU: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca institutia pe care o reprezinta nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )