Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministerul Justitiei, despre cazul profesorului roman inchis in China: Am solicitat declansarea procedurii de transfer

Adevărul Adevărul,
Ministerul Justitiei, despre cazul profesorului roman inchis in China: Am solicitat declansarea procedurii de transfer

Ministerul Justitiei a efectuat un prim demers in cazul profesorului universitar roman condamnat la opt ani de inchisoare in China, pentru o frauda de 80 de dolari. Drept urmare, in urma scrisorii trimise de avocatii profesorului Marius Balo, Ana Birchall a luat legatura cu Ministerul Afacerilor Externe pentru gestionarea eforturilor Romaniei in plan juridic si in plan diplomatic in acest caz. continuă pe Adevărul

Drama unui profesor universitar roman inchis in China. De doua ori pe luna eram scos dintr-o cusca si dus in alta, legat fedeles

Un profesor universitar roman, care a predat la Universitatea Beijing, se afla dupa gratii in China, dupa ce a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru complicitate la frauda contractuala. Romanul sustine ca este nevinovat si ca este o victima a sistemului de justitie chinez, iar in ultimii ani a cerut sa fie mutat in tara, pentru a-si ispasi aici pedeapsa.

Ministerul Justitiei va publica, astazi, rapoartele GRECO. Ce sunt ele si in ce masura va trebui statul roman sa tina cont de recomandarile lor

Ministerul Justitiei va publica, marti, la ora 11. 00, rapoartele Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO), un grup din care Romania face parte. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a comunicat oficial.

DOCUMENT Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO. Sectia Speciala o anomalie a cadrului institutional existent

Ministerul Justitiei a publicat marti ultimul raport al GRECO. Raportul critica in termeni duri Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie siarata ca decizia autoritatilor romane de a intari pozitia sectieieste in profunda contradictie cu recomandarea de desfiintare a acesteia din precedentul raport.

Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO privind Romania: Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, o anomalie. GRECO insista ca aceasta sa fie desfiintata. Vezi DOCUMENTUL INTEGRAL

Ministerul Justitiei a publicat, marti, raportul Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO) privind Romania. Ana Birchall a declarat la sediul ministerului ca orice raport este important si ca atunci cand.

Ministerul Justitiei urmeaza sa publice cele doua rapoarte GRECO privind Romania

Ministerul Justitiei urmeaza sa publice, marti, cele doua rapoarte ale Grupului Statelor impotriva C.

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza.

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO, in limbile romana si engleza

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama: Este un caz complicat, cu multa tristete

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri despre cazul Sorinei, fetita din Mehedinti, ca se asteapta ca toate autoritatile implicate sa-si faca datoria foarte bine si sa rezolve chestiunea. E un caz.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte.

Birchall, despre raportul GRECO: La Ministerul Justitiei, noi o sa ne facem propria analiza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca institutia pe care o conduce va face propri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )