Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministerul Sanatatii, ancheta dupa moartea nepoatei lui Prunariu: Ambulanta nu ar fi transportat pacienta la spital

B1 B1,
Ministerul Sanatatii, ancheta dupa moartea nepoatei lui Prunariu: Ambulanta nu ar fi transportat pacienta la spital

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta dupa moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu, informeaza B1 TV. Copilul a fost plecat cu familia intr-o tabara pe Dunare si apoi cateva zile la Mamaia. La. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii, ancheta dupa moartea nepoatei lui Prunariu: Ambulanta nu ar fi transportat pacienta la spital (VIDEO)

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta dupa moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu, informeaza B1 TV. Copilul a fost plecat cu familia intr-o tabara pe Dunare si apoi cateva zile la Mamaia. La.

Ministerul Sanatatii, ancheta dupa moartea nepoatei lui Prunariu

Ministerul Sanatatii ar fi demarat o investigatie, dupa ce nepoara cosmonatului Dumitru Prunariu a murit de meningita. Astfel, ministerul ancheteaza daca medicul de pe ambulanta care a consultat prima data copila a actionat corect, potrivit B1 TV.

Ancheta dupa moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Ministerul Sanatatii a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta in cazul mortii nepoatei lui Dumitru Prunariu, primul cosmonaut roman. Fata, in varsta de 11 ani, a murit de meningita la doar cateva ore dupa ce fusese.

Cum vrea Ministerul Sanatatii sa-i tina in tara pe medicii afectati de decizia prin care se interzice spaga

Proiectul prin care medicii isi pot suplimenta veniturile acordand servicii in regim privat dupa incheierea orelor de program, va intra in primele doua saptamani din septembrie in dezbateri la nivelul Camerei Deputatilor. Daca va fi adoptata, noua lege ar putea fi un pansament pe sufletele ranite ale medicilor reintrodusi de curand in randurile functionari publici.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )