Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii: Dulapul cu medicamente la Spitalul Pantelimon este deschis

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii: Dulapul cu medicamente la Spitalul Pantelimon este deschis

Echipa de control a Ministerului Sanatatii a gasit dulapul din sectia de terapie intensiva de la spitalul Sfantul Pantelimon descuiat. Purtatorul de cuvant al ministerului Sanatatii a promis ca vor fi schimbate procedurile din sectie, ca sa nu mai existe probleme. continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii: Dulapul cu medicamente de la Spitalul Pantelimon a fost deschis

Dulapul de la Spitalul Sf. Pantelimon, care era plin cu medicamente, dar incuiat, a fost deschis, potrivit Ministerului Sanatatii. Anuntul a fost facut de Sonia Simionov, sambata, la emisiunea.

Un medic de la Spitalul Pantelimon sustine ca dulapul cu medicamente de la ATI este incuiat. Oficial Ministerul Sanatatii: Dulapul este descuiat

Dulapul cu medicamente de la sectia de terapie intensiva a Spitalului Pantelimon din Capitala este in continuare inchis. Cel putin asa sustine doctorul Elena Voicu, potrivit digi24. ro. Asta in contextul in care o comisie interna analizeaza situatia privind medicamentele care ar fi fost tinute sub cheie la aceasta sectie si date cu prioritate pacientilor tineri.

Colectiv: Tatal unei victime a sustinut ca, la Spitalul Pantelimon, dulapul cu medicamente din sectia de terapie intensiva era incuiat in seara tragediei

Dupa izbucnirea scandalului de la Sfantul Pantelimon, rudele victimelor de la Colectiv prind curaj. Tatal unui tanar mort in tragedie spune ca la Spitalul Pantelimon, dulapul cu.

Colectiv: Tatal unei victime a sustinut ca, la Spitalul Pantelimon, dulapul cu medicamente din sectia de terapie intensiva era incuiat in seara tragediei (VIDEO)

Dupa izbucnirea scandalului de la Sfantul Pantelimon, rudele victimelor de la Colectiv prind curaj. Tatal unui tanar mort in tragedie spune ca la Spitalul Pantelimon, dulapul cu.

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul Sf. Pantelimon: Discriminarea este inacceptabila si reprezinta o incalcare a legii

Ministerul Sanatatii va organiza o actiune comuna a Corpului de Control impreuna cu Serviciul de Medicina de Urgenta care sa verifice modul in care sunt folosite medicamentele la unitatea ATI a.

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul Sf. Pantelimon. Discriminarea pe criterii de varsta este inacceptabila si reprezinta o incalcare a legii

Ministerul Sanatatii a decis organizarea unei actiuni comune a Corpului de control impreuna cu Serviciul de Medicina de Urgenta care sa analizeze daca se probeaza informatiile aparute in presa.

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul Sf. Pantelimon ''

Ministerul Sanatatii a decis organizarea unei actiuni comune a Corpului de control impreuna cu Serviciul de Medicina de Urgenta care sa analizeze daca se probeaza informatiile aparute in presa despre modul in care sunt folosite medicamentele la unitatea ATI a Spitalului Sf. Pantelimon din Bucuresti.

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie, dupa dezvaluirile Tolo.ro. Monica Pop: E o razbunare

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie. Decizia vine dupa articolul publicat miercuri dimineata de Tolo. ro, potrivit caruia managerul institutiei, Monica Pop, a.

Medic de la Spitalul Pantelimon: Medicamentele extrem de scumpe trebuie tinute sub cheie, ca in Romania se fura orice (VIDEO)

Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala este un butoi cu pulbere. Seful Sectiei Ortopedie explica jurnalistilor ca pacientii in faza terminala nu merita sa mai primeasca.

Cum se aleg pacientii care sunt lasati sa moara: Dezvaluirile socante ale unui doctor de la Spitalul Pantelimon

Noi acuzatii grave la adresa medicilor cu functii de raspundere din spitalele Capitalei. De data aceasta, incriminata este sefa sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului Sfantul Patelimon, care a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )