Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministru britanic, anchetat pentru hartuire sexuala. Anuntul Guvernului din Marea Britanie

B1 B1,
Ministru britanic, anchetat pentru hartuire sexuala. Anuntul Guvernului din Marea Britanie

Acuzatie grava la adresa ministrului comertului international, Mark Garnier. Se pare ca acesta i-a cerut secretarei sale sa cumpere jucarii sexuale, a anuntat duminica Guvernul britanic. Ministrul a recunoscu. continuă pe B1

Un ministru britanic este anchetat pentru hartuire sexuala

Guvernul britanic a anuntat duminica o investigatie privind actiunile ministrului comertului international, Mark Garnier, care a recunoscut ca a cerut secretarei sale sa cumpere jucarii sexuale, relateaza AFP.

Casa Alba: Toate cele 16 femei care l-au acuzat pe Trump de hartuire sexuala mint

Toate femeile care l-au acuzat pe Donald Trump de hartuire sexuala mint, a declarat Sarah Huckabee Sanders, ofiter de presa al Casei Albe. Afirmatia a fost facuta la o conferinta de presa care a avut loc vineri. Intrebarea a venit in contextul valului de acuzatii de hartuire si agresiuni sexuale care are in centru mai multe figuri importante din industria filmului si media, scrie The Washington Post, citat de news. ro.

Casa Alba: Toate femeile care l-au acuzat pe Trump de hartuire sexuala mint

Toate femeile care l-au acuzat pe Donald Trump de hartuire sexuala mint, a declarat Sarah Huckabee Sanders, ofiter de presa al Casei Albe.

Rimaru, noi lamuriri dupa acuzatiile de hartuire sexuala: Sunt dispus sa arat ca m-am indreptat. Multe acuzatii nu sunt adevarate, conversatiile sunt trunchiate

Publicitarul si cantaretul Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru din trupa hip-hop RACLA, a oferit noi lamuriri dupa ce saptamana trecuta a fost acuzat de mai multe tinere de hartuire sexuala si comportament agresiv. Rimaru a precizat ca este dispus, daca i se acorda sansa, sa demonstreze ca regreta si ca s-a indreptat.

Un ministru britanic este vizat de o ancheta intr-un scandal sexual

Guvernul britanic a anuntat duminica deschiderea unei anchete privind fapte ale ministrului pentru comert international, care a recunoscut ca i-a cerut secretarei sa cumpere jucarii sexuale, intr-un moment in care mai multi oameni politici sunt acuzati ca au avut atitudini necorespunzatoare fata de colaboratoarele lor, relateaza AFP, via Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )