Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministrul Agriculturii a ascuns scumpirile artificiale. Iata ce produse au avut cele mai mari majorari de pret

Antena3 Antena3,
Ministrul Agriculturii a ascuns scumpirile artificiale. Iata ce produse au avut cele mai mari majorari de pret

Ministrul Agriculturii a ascuns cresterile artificiale de preturi din ultima perioada. O analiza realizata de economica. net bazata pe rapoartele INS trimise Ministerului Agriculturii arata ca in ultima luna. continuă pe Antena3

Ministrul Agriculturii: Potrivit datelor pe care le avem exista o fluctuatie pe anumite produse de 0,3% in crestere

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, spune ca in luna aprilie preturile au crescut cu 0,3% fata de luna precedenta. Am informatii de la toate institutiile mobilizate. Consiliul Concurentei face o analiza .

Ministrul Agriculturii a deschis targul Expoagroutil. Daniel Constantin: Cu cat investim mai mult in tehnologie, cu atat productivitatea creste

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a fost prezent astazi la Constanta, la deschiderea celei de XXIII-a editii a Expoagroutil. Manifestarea este organizata de catre Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in colaborare cu Directia pentru Agricultura a judetului Constanta.

Daniel Constantin ramane ministrul Agriculturii

Daniel Constantin ramane in fruntea Ministerului Agriculturii. Motiunea prin care liberalii au cerut demiterea acestuia a fost respinsa de plenul Senatului. Parlamentarii au atras atentia ca producatorii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )