Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Apararii: Avem in plan achizitionarea a cel putin 20 de avioane F16

B1 B1,
Ministrul Apararii: Avem in plan achizitionarea a cel putin 20 de avioane F16

Ministerul Apararii Nationale MApN) planuieste sa achizitioneze cel putin 20 de avioane F16, a declarat luni ministrul Gabriel Les. Achizitionarea a cel putin 20 de avioane avem in plan. continuă pe B1

Gabriel Les: Ministerul Apararii are in plan achizitionarea a cel putin 20 de avioane F16

Ministerul Apararii Nationale MApN) doreste sa cumpere cel putin 20 de avioane F16, a precizat, luni, ministrul Gabriel Les.

Un munte de gunoaie, PRABUSIT in Etiopia: Cel putin 46 de morti si zeci de raniti

Cel putin 46 de persoane au murit, iar cateva zeci au fost ranite dupa ce un munte de gunoi a alunecat in cea mai mare groapa de acest fel din Etiopia, la periferia capitalei, au anuntat.

Cel putin 15 persoane au murit, in Peru, dupa ce un microbuz a cazut intr-o prapastie

Cel putin 15 persoane au murit, duminica, in Peru, dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut intr-o prapastie, din cauza ploilor puternice.

Un autobuz a intrat in multime in Haiti: Cel putin 34 de morti si 15 raniti

Cel putin 34 de oameni si-au pierdut viata si alti 15 au fost raniti dupa ce un autobuz a intrat accidental in multime, duminica dimineata, in orasul Gonaives din Haiti, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

Un dublu atentat la Damasc s-a soldat cu cel putin 44 de morti

Un dublu atentat a avut loc, sambata, la Damasc, incidentul soldandu-se cu cel putin 44 de morti, intre care pelerini siiti irakieni, conform organizatiei nonguvernamentale Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Cel putin 44 de morti intr-un atentat dublu produs la Damasc

Cel putin 44 de oameni au murit sambata la Damasc, in urma unui dublu atentat produs in centrul vechi, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de New York Times.

Cel putin 46 de morti intr-un dublu atentat la Damasc

Cel putin 46 de persoane, intre care pelerine siiti irakieni, au fost ucise in urma unui dublu atentat produs sambata in centrul orasului Damasc, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP.

FOTO + VIDEO. Un elicopter s-a prabusit pe o autostrada din Istanbul dupa ce a lovit un turn de televiziune. Cel putin cinci persoane au murit

Un elicopter s-a prabusit pe o autostrada din Turcia dupa ce a lovit un turn de televiziune, potrivit cotidianului Hurryet. Cel putin cinci persoane au murit, potrivit guvernatorului Istanbulului, Vasip Sahin, care a mai spus ca printre morti se enumera si patru rusi.

Sorin Grindeanu: HG privind achizitionarea corvetelor pentru Armata va fi abrogata joi. Ministrul Apararii a anuntat ca procedura va fi reluata in maximum trei saptamani

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat, luni, ca a demarat procedurile legale de adoptare a unei hotarari de guvern in vederea abrogarii hotararii privind aprobarea procedurii de achizitie a corvetelor. La randul sau, premierul Sorin Grindeanu a precizat ca actul normativ va fi abrogat in sedinta de joi a Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )