Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu: Exista riscul sa nu putem asigura misiunile de politie aeriana pe intreaga suprafata a spatiului aerian ci numai pe jumatate, daca nu vom revitaliza o parte din MIG-uri

Hotnews Hotnews,
Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu: Exista riscul sa nu putem asigura misiunile de politie aeriana pe intreaga suprafata a spatiului aerian ci numai pe jumatate, daca nu vom revitaliza o parte din MIG-uri

Ministrul apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat, miercuri, la Bruxelles, la sfarsitul reuniuni ministrilor apararii din cadrul NATO, ca Romania risca sa ramana fara capacitatea de a asigura misiunile de politie aeriana daca nu va revitaliza o parte din avioanele MIG 21 Lancer, despre care a spus ca isi epuizeaza rapid resursa de viata avand in vedere ca au peste 45 de ani. In context, Dobritoiu a spus ca guvernul va incepe oficial negocierile cu Portugalia pentru achizitia a 12 avioane F16 si ca valoarea anuntata a programului, de 670 de milioane de dolari, ar putea cobora in functie de negocieri. Ministrul apararii sustine ca Romania a primit doua notificari din partea Comisiei Europene, dar ca achizitia avioanelor respecta ad literam legislatia europeana. continuă pe Hotnews

Corneliu Dobritoiu, intalnire cu ministrii NATO la Bruxelles

Ministrul apararii nationale, Corneliu Dobritoiu, va participa, in zilele de 9 si 10 octombrie, la Bruxelles, la reuniunea informala a ministrilor apararii din statele membre NATO, informeaza MaPN printr-un comunicat de presa.

Dobritoiu: La nivelul NATO e perceputa din ce in ce mai acut nevoia de a comensura efortul ...

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, declara ca la nivelul NATO este perceputa din ce in ce mai acut nevoia de a comensura efortul fiecarui membru, astfel incat, ca urmare a criteriilor de performanta, sa existe o idee foarte clara a angajarii politice a statelor membre, potrivit Mediafax. Ministrul Dobritoiu a participat, in zilele de 9 si 10 octombrie, la reuniunea ministrilor apararii din statele membre NATO, desfasurata la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al MApN, subiectele .

Dobritoiu: Romania risca sa nu mai asigure misiunile de politie aeriana

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat miercuri, la Bruxelles, ca, din cauza ritmului in care MIG-urile isi epuizeaza durata de functionare, Romania risca sa nu mai asigure misiunile de politie aeriana, iar negocierile cu Portugalia vor incepe in curand.

Dobritoiu: Angajamentele tarii noastre in Afganistan se prelungesc dupa 2014

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat ca angajamentele tarii noastre in Afganistan se prelungesc dupa 2014, fiind vorba de misiuni de instruire si sustinere a fortelor nationale de securitate afgane, relateaza HotNews. ro.

Premierul si ministrul Apararii din Israel sunt de acord in privinta luptei impotriva amenintarii iraniene

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si ministrul Apararii Ehud Barak sunt de acord in privinta luptei impotriva amenintarii iraniene sub toate formele si a gestionarii relatiilor cu Statele Unite, se arata intr-un comunicat comun emis in urma unor tensiuni intre cei doi lideri, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Israel. Premierul si ministrul Apararii sunt de acord in privinta luptei impotriva amenintarii iraniene

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si ministrul Apararii Ehud Barak sunt de acord in privinta luptei impotriva amenintarii iraniene sub toate formele si a gestionarii relatiilor cu Statele Unite, se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )