Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Apararii Nationale, prima reactie la amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii Nationale, prima reactie la amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a avut, sambata, o prima reactie la amenintareavicepremierului rus Dmitri Rogozin, dupa ce Romania nu a fost de acord ca avionul in care. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii Nationale, chemat la Cotroceni sa prezinte Planul de inzestrare a Armatei! SE CUMPARA RACHETE

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu ministrul Adrian Tutuianu. in cadrul intrevederii, ministrul Apararii Nationale i-a prezentat.

Ministrul Apararii, reactie la amenintarile lui Rogozin: Nu avem de ce sa ne temem

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a reactionat, sambata, dupa ce vicepremierul rus Dmitrii Rogozin a comentat decizia autoritatilor romane de a nu permite avionului in care se afla oficialul rus sa tranziteze spatiul aerian roman.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, dupa incidentul cu Dmitri Rogozin: Romania este obligata sa consolideze flancul estic al NATO

Situatia de securitate din zona Marii Negre obliga Romania sa consolideze flancul estic al NATO, sa faca achizitiile potrivite pentru Armata, a declarat sambata ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu .

Iohannis a avut o intalnire cu Tutuianu. Ministrul Apararii i-a prezentat presedintelui planul revizuit de inzestrare a armatei

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, care i-a prezentat planul revizuit de inzestrare a armatei, ce va fi pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT.

Ministrul Apararii: Parchetul Militar face o ancheta in cazul militarului mort la Zarnesti. Echipamentele folosite in exercitiu erau noi

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat, vineri, ca Parchetul Militar face o ancheta in cazul militarului mort miercuri dupa-amiaza, in timpul unui exercitiu de parasutare, in zona aerodromului Zarnesti, din judetul Brasov, el sustinand ca echipamentele folosite la acel exercitiu erau noi, relateaza News. ro.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Marti aprobam Planul deinzestrare a Armatei pentru perioada 2017-2026

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat, intr-o interventie telefonica la Obiectiv, de la Antena 3, ca in sedinta CSAT de marti va fi aprobat planul deinzestrare a.

Rusia intervine in scandalul diplomatic, dupa ce avionul vicepremierului rus nu a fost lasat sa tranziteze spatiul aerian al Romaniei: Aceasta provocare intentionata va afecta relatiile bilateriale

Rusia intervine in scandalul diplomatic iscat, dupa ce avionul vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, nu a primit permisiunea de a tranzita spatiul aerian al Romaniei pentru a ajunge in Republica Moldova. Ministrul rus de Exter .

Romania a blocat accesul aeronavei vicepremierului rus in spatiul nostru aerian: Ce decizie au luat oficialii rusi (FOTO)

Decizie importanta luata de autoritatile romane! Autoritatile au interzis aeronavei vicepremierului rus Dmitri Rogozin sa patrunda in spatiul aerian al tarii noastre in drumul acestuia spre.

Ministrul Apararii declara ca Romania ia in calcul doar oferta Patriot pentru noul sistem de aparare antiaeriana: Vom promova o lege speciala in Parlament. Prima rata, platita in noiembrie

Romania se canalizeaza doar pe oferta de achizitie a sistemului american de rachete antiaeriene Patriot si ca in Parlament va fi promovata o lege speciala pentru aceasta achizitie, iar prima rata platita ar putea fi in luna noiembrie, a declarat miercuri ministrul Apararii, Adrian Tutuianu. Declaratia vine in contextul in care in competitia pentru achizitia unui sistem de aparare antiaeriana consortiul european MBDA a facut o oferta prin care sa fie realizata si o colaborare industriala si transfer de tehnologie in Romania. Achizitia de rachete Patriot de catre Romania a fost aprobata de Departamentul de Stat American, insa fara optiunea realizarii unui off-set, desi achizitia se va ridica la 3,9 miliarde de dolari.

Ministrul Apararii i-a prezentat presedintelui Planul de inzestrare a Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a avut astazi o intalnire cu ministrul Aparari Nationale, Adrian Tutuianu, in cadrul careia, ministrul i-a prezentat sefului statului Planul de inzestrare a Armatei Romaniei pentru perioada 2017 - 2026, care prevede respectarea si implementarea angajamentului politic asumat in 2015 de catre toate partidele politice de a aloca 2% din PIB sectorului Apararii pentru 10 ani, incepand cu acest an, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2482 seconds )