Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ministrul britanic de Interne: Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali

Hotnews Hotnews,
 Ministrul britanic de Interne: Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali

Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali, a declarat duminica ministrul de Interne al Marii Britanii, Amber Rudd. Asa cum a spus si primul ministru, credem ca este vorba despre teroristi islamisti radicali si incercam sa afla mai multe despre cum s-a produs radicalizarea lor, a afirmat Amber Rudd, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Declaratie socanta. Un barbat din Barking crede ca vecinul sau este unul dintre autorii atentatului de la Londra

Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei in care politia a efectuat duminica perchezitii declara ca el crede ca unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza.

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro.

Atacatorii din centrul Londrei probabil ca erau teroristi islamisti radicali, afirma ministrul de Interne Rudd

Atacatorii care au ucis sapte persoane si au ranit alte 48 in centrul Londrei, sambata seara, probabil ca erau teroristi islamisti radicali, a declarat duminica ministrul britanic de Interne Amber Rudd, relateaza Reuters.

Kremlin: Vladimir Putin transmite condoleante poporului britanic dupa atacul din Londra

Presedintele rus Vladimir Putin a condamnat atacul terorist de la Londra si transmis profunde condoleante poporului britanic, a anuntat Kremlinul duminica, potrivit Agerpres. Putin.

ATENTATE LONDRA. Cum a ajuns Londra, din cel mai cosmopolit oras al Europei, tinta vie pentru teroristi. Victimele de la London Bridge au fost aruncate in aer ca la un meci de bowling

Cel putin sapte persoane au fost ucise si alte aproape 50 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, iar cei trei presupusi autori au fost.

Atacuri teroriste in Londra. Sunt 7 morti si 48 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Politia londoneza anunta ca sunt 7 morti in urma atacatului terorist. UPDATE:Ambulanta din Londra a anuntat ca48 de persoane au fost transportate la spital. Sadiq Khan,.

21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian si un francez, printre cei sapte morti

21 dintre cele 48 de persoane ranite, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, se afla in stare critica, a anuntat autoritatea medicala din Marea Britanie, NHS.

21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian, printre cele sapte victime care au murit

21 dintre cele 48 de persoane ranite, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, se afla in stare critica, a anuntat autoritatea medicala din Marea Britanie, NHS.

Atacuri teroriste in Londra. Sunt 6 morti si 48 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Ambulanta din Londra a anuntat ca48 de persoane au fost transportate la spital. Sadiq Khan, Primarul Londrei, a transmis si el ca numarul ranitilor trece de 40. Partidul Conservator a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )