Libnet.ro
UNICEF

14:45

MINISTRUL COMUNICATIILOR: Vom lansa un numar unic la care vor putea fi raportate incidentele de securitate cibernetica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL COMUNICATIILOR: Vom lansa un numar unic la care vor putea fi raportate incidentele de securitate cibernetica

Romania va avea un numar de telefon unic, 1911, la care vor putea fi raportate incidentele de securitate cibernetica de catre persoanele fizice, juridice si institutiile publice si prin care va fi oferita asistenta si consiliere, in conditiile in care, in Romania, educatia digitala in domeniul securitatii informatiilor continua sa fie deficitara, a anuntat, astazi, ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, dupa sedinta de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, anunta un contract de finantare cu impact pentru cetateni: hub-uri de servicii

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI), Alexandru Petrescu, anunta o adevarata revolutie in relatia dintre Ministerul Afacerilor Interne si cetateni. Si asta gratie unui proiect a.

Guvernul pregateste concedieri la stat: cine sunt bugetarii care vor fi dati afara

Guvernul strange cureaua si pregateste reformarea sistemului bugetar. Pana la 10. 000 de angajati de la stat vor fi concediati, arata primele liste. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis ca va reforma aparatul bugetar si pare ca se tine de cuvant. Primele estimari arata ca, pe hartie, aproximativ 10. 000 de bugetari vor fi concediati, potrivit Adevarul.

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile.

Guvernul ia masuri pentru rezolvarea crizei fortei de munca: In scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta.

MARIUS BUDAI: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta de munca, conform Agerpres.

Ministrul Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, anunta adoptarea primei propuneri de politica publica elaborata in domeniul comertului electronic

MCSI va promova pana la sfarsitul anului 2019, strategia in domeniul comertului electronic prin Hotarare de Guvern, anunta ministrul Alexandru Petrescu. Am adoptat prima propunere de politica publica.

MINISTRUL SANATATII: Vom relua campania de vaccinare antirujeola saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, astazi, la Bistrita, ca saptamana viitoare va fi reluata campania de informare si vaccinare ROR, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de rujeola inregistrate in ultima perioada.

Ionut Farcas, VTEX: In 2-3 ani vor aparea tool-uri care vor schimba felul in care facem marketing online in acest moment

In urmatorii ani vor aparea tool-uri, softuri si chiar produse hardware pentru customizari in marketing specifice fiecarui domeniu de business. In 2-3 ani vor aparea tooluri care vor schimba felul in care facem marketing online in acest.

Cine sunt furnizorii care vor primi gaze ieftine de la Romgaz si OMV Petrom

Companiile Romgaz si OMV Petrom sunt fortate, printr-un ordin al ANRE, care pune pune in aplicare controversata OUG 114/2018, sa vanda cantitati mari de gaze, la pretul plafonat de 68 lei/MWh, catre furnizori si producatorii de energie termica. Autoritatile spun ca aceste gaze vor ajunge la consumatorii casnici si la cei care produc apa calda si caldura pentru populatie. insa, ceea ce pare a fi o masura populista avantajeaza foarte mult anumiti furnizori de gaze si deloc populatia. Un anumit furnizor, Premier Energy, atrage atentia.

Anunt oficial despre valul de praf saharian. Care vor fi zonele afectate

Anunt oficial de la meteorologi privind valul de praf saharian care se va abate asupra Romaniei. Ploile vor face posibila depunerea unui strat de praf incepand de marti si in noaptea ce urmeaza. Pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )