Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul ecuadorian al Afacerilor Externe: Edward Snowden a solicitat azil in Ecuador

B1 B1,
Ministrul ecuadorian al Afacerilor Externe: Edward Snowden a solicitat azil in Ecuador

Ministrul ecuadorian al Afacerilor Externe Ricardo Patino a anuntat ca Edward Snowden, fost consultant al CIA acuzat de spionaj de catre Washington, a solicitat azil in Ecuador. Guvernul Ecuadorului a primit o. continuă pe B1

Edward Snowden a solicitat azil in Ecuador, sustine un ministru ecuadorian

Ministrul ecuadorian al Afacerilor Externe Ricardo Patino a anuntat, duminica, faptul ca Edward Snowden, fost consultant al CIA acuzat de spionaj de catre Washington, a solicitat azil in Ecuador, transmite AFP.

Edward Snowden: SUA a piratat milioane de mesaje text trimise de chinezi

Fostul agent CIA, Edward Snowden, care a fost acuzat de spionaj, sustine ca Guvernul american a piratat companiile de telefonie mobila chineze pentru a obtine milioane de sms-uri, relateaza AFP. Potrivit lui.

Edward Snowden, americanul acuzat de spionaj, a plecat din Hong Kongul catre Rusia

Edward Snowden, fostul consultant IT al NSA care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a comunicatiilor, a parasit Hong Kongul duminica, la bordul unui avion al companiei Aeroflot cu.

UPDATE Washington cere Moscovei trimiterea lui Edward Snowden in SUA/ Purtatorul de cuvant al lui Putin: Nu avem nicio informatie despre Snowden

Washington-ul a cerut luni Rusiei cooperarea sa pentru trimiterea in SUA a lui Edward Snowden, inculpat de spionaj, pentru a raspunde acuzatiilor, relateaza AFP. Snowden a fugit duminica din Hong Kong, unde se refugiase, la Moscova, si asteapta sa plece in Ecuador, unde a cerut azil politic. UPDATE SUA nu ar trebui sa se astepte ca Rusia sa il expulzeze pe Snowden, a reactionat luni liderul comisiei de afaceri externe din duma de stat.

CNN: WikiLeaks l-a consiliat pe Edward Snowden pentru a obtine azil politic

Site-ul WikiLeaks i-a oferit consultanta judiciara lui Edward Snowden pentru a pleca in siguranta din Hong Kong si a obtine azil politic intr-un stat democratic, relateaza CNN, citat de Mediafax .

Washington cere Moscovei trimiterea lui Edward Snowden in SUA

Washington-ul a cerut luni Rusiei cooperarea sa pentru trimiterea in SUA a lui Edward Snowden, inculpat de spionaj, pentru a raspunde acuzatiilor, relateaza AFP. Snowden a fugit duminica din Hong Kong, unde se refugiase, la Moscova, si asteapta sa plece in Ecuador, unde a cerut azil politic.

Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a internetului si telecomunicatiilor, inculpat in SUA pentru spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului sa il aresteze. Tanarul, refugiat de la 20 mai la Hong Kong, a mai fost inculpat si pentru furt si utilizarea ilegala a bunurilor guvernamentale. El este vizat de un mandat de arestare provizorie.

Americanii cer ARESTAREA lui Edward Snowden, consultantul care a acuzat SUA de spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului.

Edward Snowden, inculpat in SUA pentru spionaj.

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului sa il aresteze, potrivit Mediafax. Tanarul, refugiat de la 20 mai la Hong Kong, a mai fost inculpat si pentru furt si utilizarea ilegala a bunurilor guvernamentale. Acesta este vizat de un mandat de arestare provizorie, precizeaza Washington .

Fostul angajat CIA Edward Snowden a fost inculpat in SUA pentru spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana care a solicitat autoritatilor de la Hong Kong sa il aresteze.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )