Libnet.ro
UNICEF

01:05

Edward Snowden a solicitat azil in Ecuador, sustine un ministru ecuadorian

Adevărul Adevărul,
Edward Snowden a solicitat azil in Ecuador, sustine un ministru ecuadorian

Ministrul ecuadorian al Afacerilor Externe Ricardo Patino a anuntat, duminica, faptul ca Edward Snowden, fost consultant al CIA acuzat de spionaj de catre Washington, a solicitat azil in Ecuador, transmite AFP. continuă pe Adevărul

CNN: WikiLeaks l-a consiliat pe Edward Snowden pentru a obtine azil politic

Site-ul WikiLeaks i-a oferit consultanta judiciara lui Edward Snowden pentru a pleca in siguranta din Hong Kong si a obtine azil politic intr-un stat democratic, relateaza CNN, citat de Mediafax .

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, negociaza Islanda pentru a-i obtine azil politic lui Edward Snowden

Fondatorul WikiLeaks Julian Assange a declarat ca se afla in contact cu reprezentanti ai lui Edward Snowden, sursa unor dezvaluiri asupra unor programe americane de supraveghere a comunicatiilor, cu scopul de a-l ajuta pe fostul spion american sa obtina azil in Islanda, relateaza AFP.

Julian Assange negociaza azilul lui Edward Snowden in Islanda.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a declarat ca se afla in contact cu reprezentanti ai lui Edward Snowden, sursa unor dezvaluiri asupra unor programe americane de supraveghere a comunicatiilor, cu scopul de a-l ajuta pe fostul spion american sa obtina azil in Islanda, conform Mediafax. Fara sa spuna daca a vorbit in mod direct cu americanul refugiat de la 20 mai la Hong Kong, Assange a declarat ca se afla in contact cu echipa reprezentantilor domnului Snowden. Suntem in proces de .

WikiLeaks ar putea publica viitoarele INFORMATII CLASIFICATE, promise de Edward Snowden

WikiLeaks il ajuta pe cel care a dezvaluit operatiunile NSA, Edward Snowden, sa aplice pentru obtinerea de azil in Islanda, a declarat Julian Assange reporterilor prezenti la ambasada Ecuadorului din Londra,.

Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a internetului si telecomunicatiilor, inculpat in SUA pentru spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului sa il aresteze. Tanarul, refugiat de la 20 mai la Hong Kong, a mai fost inculpat si pentru furt si utilizarea ilegala a bunurilor guvernamentale. El este vizat de un mandat de arestare provizorie.

Americanii cer ARESTAREA lui Edward Snowden, consultantul care a acuzat SUA de spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului.

Edward Snowden, inculpat in SUA pentru spionaj.

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului sa il aresteze, potrivit Mediafax. Tanarul, refugiat de la 20 mai la Hong Kong, a mai fost inculpat si pentru furt si utilizarea ilegala a bunurilor guvernamentale. Acesta este vizat de un mandat de arestare provizorie, precizeaza Washington .

Fostul angajat CIA Edward Snowden a fost inculpat in SUA pentru spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana care a solicitat autoritatilor de la Hong Kong sa il aresteze.

Rusia sustine ca nu are informatii despre planurile fugarului Edward Snowden

Presedintia Rusiei nu are informatii despre locul in care se afla Edward Snowden si nici despre planurile acestuia, a anuntat un purtator de cuvant al Kremlinului, in contextul in care fostul consultant al.

Edward Snowden: SUA a piratat milioane de mesaje text trimise de chinezi

Fostul agent CIA, Edward Snowden, care a fost acuzat de spionaj, sustine ca Guvernul american a piratat companiile de telefonie mobila chineze pentru a obtine milioane de sms-uri, relateaza AFP. Potrivit lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )