Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Educatiei cere sprijinul autoritatilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Educatiei cere sprijinul autoritatilor locale

Autoritatile au intrat in alerta inainte de revenirea elevilor in scoli. Experienta ultimului an a demonstrat ca lucrurile pot scapa foarte usor de sub control daca regulile nu sunt respectate cu sfintenie. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei cere autoritatilor locale sa rezerve mijloacele de transport pentru elevi: Trebuie luate toate masurile pentru ca transportul elevilor sa nu constituie un factor important de transmitere a bolii

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cere autoritatilor locale sa ia masuri de precautie pentru ca transportul elevilor sa nu sporeasca transmiterea infectiilor cu noul coronavirus. intr-o videoconferinta cu.

Ministrul Educatiei le cere primarilor sa gaseasca solutii privind transportul elevilor

Cu trei zile inainte de redeschiderea scolilor, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, face un apel catre primari sa incerce sa rezerve mijloace de transport pentru elevi, avand in vedere ca posibilitatea de infectare este foarte crescuta pe parcursul transportului.

Ministrul Educatiei solicita autoritatilor locale solutii privind transportul elevilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a facut astazi un apel catre autoritatile locale sa incerce sa rezerve mijloace de transport pentru elevi, avand in vedere ca posibilitatea de infectare este foarte crescuta pe parcursul transportului.

MINISTRUL EDUCATIEI: Daca se mentin cifrele de azi, luni se intorc la scoala 2,4 milioane de copii. Elevii vor sta cate doi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat marti seara la Digi24 ca, potrivit cifrelor epidemiologice actuale, luni se vor intoarce fizic la scoala 2,4 milioane de elevi. El a aratat ca scolile au stocuri de peste un milion de litri de dezinfectant si peste 37 de milioane de masti. Un ordin comun al ministrului Educatiei si al ministrului Sanatatii, care va contine toate masurile pentru reluarea cursulrilor pe 8 februarie, va fi publicat miercuri.

Ministrul Educatiei a semnat ordinul. Totul se schimba pentru elevi la examenele de Evaluare Nationala si Bacalaureat

Ministrul Educatiei vine cu un ordin care-i vizeaza direct pe elevii care se pregatesc de Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Ministrul Educatiei a iesit la declaratii vineri pentru a da.

Ministrul Educatiei anunta ca scenariul verde s-ar putea aplica in localitatile unde rata de incidenta este mai mica de 1,5 cazuri la mie, nu de 1 la mie: Ar insemna ca mai multi elevi vor incepe scoala (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ar putea fi schimbat pragul in functie de care o localitate este incadrata in scenariul verde sau galben. in daftul ordinului comun al Ministerelor Educatiei.

An scolar 2021-2022. Ce schimbari s-ar putea sa apara pentru elevi. Ministrul Educatiei a spus clar ce pregateste

Nou an scolar 2021-2022 este unul plin de controverse. Decizii contradictorii, schimbari si multe restrictii. Ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat schimbari importante pentru noul an, chiar daca suntem inca sub auspiciul pandemiei. Modificari majore in noul an scolar 2021-2022 Desi nu exista certitudinea desfasurarii in conditii optime pentru noul an scolar 2021-2022, Ministrul Educatiei, Sorin .

Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Semestrul doi al anului scolar 2020-2021 se apropie cu pasi rapizi si, odata cu el, intoarcerea elevilor in scolile din Romania. Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul. Este valabil pentru toti elevii, iar parintii trebuie sa stie asta .

Ministrul Educatiei: Nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana luni, o infrastructura care n-a putut sa fie schimbata in cateva zeci de ani (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri, cu trei zile inainte de redeschiderea scolilor, ca nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana.

Programa pentru examenenele nationale, modificata. Ministrul Educatiei: Toti elevii care vor sustine Evaluarea Nationala si Bacalaureatul vor sti exact care este tematica de examen (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca materia pentru examenele nationale din acest an va fi adaptata, urmand a se tine cont de perioada in care elevii au invatat in sistem online. in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )