Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrul Educatiei confirma: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei confirma: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca lucrarile scrise de la bacalaureat vor fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, incepand din sesiunea iunie-iulie. continuă pe Adevărul

BAC 2015 Secretar de stat in Ministerul Educatiei: Tezele elevilor ar putea fi corectate in alte judete

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei Vasile Salaru a declarat, duminica, la Iasi, ca ar putea fi schimbata modalitatea de corectare a lucrarilor de la Bacalaureat, informeaza Agerpres.

Cimpeanu: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca lucrarile scrise de la bacalaureat vor fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, incepand din sesiunea iunie-iulie.

Lucrarile de la Bacalaureat ar putea fi corectate in alte judete

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a anuntat, luni, ca reprezentantii Ministerului Educatiei au propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete, iar federatia sindicala sustine aceasta propunere.

BACALAUREAT 2015. Ministrul Educatiei: Lucrarile de la probele scrise vor fi corectate in alte judete

Lucrarile de la probele scrise ale examenului de bacalaureat sustinute intr-un judet vor fi corectate in alt judet, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei,.

Ministerul Educatiei a propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant este de acord

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant a anuntat ca repezentantii Ministerului Educatiei au propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete, iar federatia este de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )