Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44 milioane de lei pentru datorii si functionare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44 milioane de lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera datoriile la stat, salariile angajatilor si cheltuielile de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificarea bugetara 44,5 milioane de lei pentru datorii si functionare

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat vineri ca Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de.

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 mil. lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul.

Ministrul Educatiei: Scolile private ar putea reduce taxele, dupa ce primesc bani de la stat

Scolile private din invatamantul obligatoriu ar putea reduce taxele din toamna, dupa ce Guvernul a decis sa le aloce pentru prima data bani din bugetul de stat, desi legea prevede lucrul acesta inca din 2006, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Costul mediu per elev, pe an, in invatamantul obligatoriu este de 2. 500 de lei.

Veniturile CME in Romania au scazut cu 11%, la 44 milioane dolari

Veniturile Central European Media Enterprises CME) in Romania, compania care detine ProTV, au scazut in cifre reale cu 10,9% in al doilea trimestru din acest an, la 44 de milioane de dolari, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat 49,4 milioane de dolari. Daca nu se ia in calcul fluctuatia cursului valutar, veniturile nete ale CME in Romania au crescut cu 11%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )