Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul Educatiei: Scolile private ar putea reduce taxele, dupa ce primesc bani de la stat

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei: Scolile private ar putea reduce taxele, dupa ce primesc bani de la stat

Scolile private din invatamantul obligatoriu ar putea reduce taxele din toamna, dupa ce Guvernul a decis sa le aloce pentru prima data bani din bugetul de stat, desi legea prevede lucrul acesta inca din 2006, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Costul mediu per elev, pe an, in invatamantul obligatoriu este de 2. 500 de lei. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44 milioane de lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera datoriile la stat, salariile angajatilor si cheltuielile de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificarea bugetara 44,5 milioane de lei pentru datorii si functionare

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat vineri ca Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de.

SUA ar putea investiga GlaxoSmithKline, dupa ancheta DNA privind coruptie din sanatate

Autoritatile din Statele Unite ar putea investiga GlaxoSmithKline GSK) privind acuzatiile legate de recompensarea unor medici in Romania pentru prescrierea unor medicamente ale companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )