Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificarea bugetara 44,5 milioane de lei pentru datorii si functionare

B1 B1,
Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificarea bugetara 44,5 milioane de lei pentru datorii si functionare

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat vineri ca Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de. continuă pe B1

Ministrul Educatiei: Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44 milioane de lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera datoriile la stat, salariile angajatilor si cheltuielile de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 mil. lei pentru datorii si functionare

Institutul Cantacuzino a primit la rectificare 44,5 milioane de lei, suma care acopera atat datoriile la stat, cat si cheltuielile cu salariile si cele de functionare pentru lunile care au ramas pana la sfarsitul anului, a declarat, vineri, ministrul.

Catedrala Mantuirii Neamului a primit 25 de milioane de lei, la rectificarea bugetara. Asociatia Secular-Umanista: De ce BOR nu se poate autofinanta?

Construirea Catedralei Mantuirii Neamului va fi in continuare sustinuta din bugetul de stat, Guvernul alocand 25 de milioane de lei la rectificarea bugetara pentru continuarea lucrarilor, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Sorin Cimpeanu: 670 de milioane de lei in plus la Educatie, dupa rectificarea bugetara (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri, ca este fericit ca avem prima rectificare bugetara pozitiva. Acesta a precizat ca la Educatie sunt 670 de milioane de lei in plus, in urma rectificarii.

Rectificarea bugetara este marcata de teama DNA

MFP: Fondurile MFP se suplimenteaza pentru ca trebuie sa completam banii cheltuiti sa-i despagubim pe fratii Micula Proiectul Ordonantei pentru rectificarea bugetara aferenta anului in curs i-a ridicat de pe scaun, la propriu, pe oamenii de afaceri si pe reprezentantii societatii civile, care s-au aratat extrem de nemultumiti de prevederile textului de lege. Exprimandu-si dezamagirea fata de prima rectificare bugetara din acest an, unul dintre liderii de sindicate prezenti, ieri, la sedinta Comisiei de dialog social de la Ministerul Finantelor Publice MFP), a parasit sala de discutii, afirmand ca isi pierde vremea participand la dezbaterile pe marginea proiectului legislativ.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara. Ponta: Nimeni nu pierde la rectificare

01 - Rectificarea bugetara a fost aprobata de Guvern in urma cu scurt timp. Executivul a alocat bani inclusiv pentru plata drepturilor castigate in instanta de profesori si medici. La.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara se adreseaza taierilor din 2010. Este una pozitiva, pentru ca sunt mai multi bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca rectificarea bugetara este una pozitiva si se adreseaza taierilor din 2010. Oricum o intorci, oricum o faci, este una pozitiva, ca.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara da inapoi oamenilor ce au luat altii in 2010

Premierul Victor Ponta a declarat, la inceputul sedintei de Guvern, ca este o rectificare pozitiva, si ca, de fapt, rectificarea bugetara de acum reprezinta reveniri la ce au taiat altii in 2010/2011.

Cabinetul condus de Ponta se reuneste azi pentru a aproba rectificarea bugetara

Cabinetul condus de Victor Ponta se reuneste astazi la pranz in sedinta pentru a aproba rectificarea bugetara. Premierul a discutat inca de ieri cu ministrii nemultumiti de modificari, la scurt timp.

Liberalii clujeni, nemultumiti de rectificarea bugetara

Primarul Clujului, Emil Boc, a criticat rectificarea bugetara decisa de Guvernul Ponta. El este nemultumit de faptul ca Guvernul a neglijat investitiile si locurile de munca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )