Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta: Rectificarea bugetara da inapoi oamenilor ce au luat altii in 2010

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Rectificarea bugetara da inapoi oamenilor ce au luat altii in 2010

Premierul Victor Ponta a declarat, la inceputul sedintei de Guvern, ca este o rectificare pozitiva, si ca, de fapt, rectificarea bugetara de acum reprezinta reveniri la ce au taiat altii in 2010/2011. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Rectificarea bugetara se adreseaza taierilor din 2010. Este una pozitiva, pentru ca sunt mai multi bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca rectificarea bugetara este una pozitiva si se adreseaza taierilor din 2010. Oricum o intorci, oricum o faci, este una pozitiva, ca.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara este una pozitiva. La Transporturi se taie banii pentru proiectele anulate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca rectificarea bugetara este una pozitiva, Romania avand un plus de 4 miliarde de lei. Romania are un plus de 4 miliarde de lei. A incasat mai mult decat a cheltuit.

Victor Ponta: Respectam angajamentul luat fata de administratia din 8234;SUA. Au fost alocate sume suplimentare catre Comisia 8234;Fulbright8236; pentru programul de burse

Premierul Victor Ponta a afirmat ca angajamentul luat fata de SUA de a finanta programul de burse prin contributii financiare egale va fi respectat. Ponta a explicat ca la rectificarea bugetara de azi au fost.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Cabinetul condus de Ponta se reuneste azi pentru a aproba rectificarea bugetara

Cabinetul condus de Victor Ponta se reuneste astazi la pranz in sedinta pentru a aproba rectificarea bugetara. Premierul a discutat inca de ieri cu ministrii nemultumiti de modificari, la scurt timp.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Romania a incasat mai mult decat a cheltuit. Este o rectificare pozitiva

Premierul Victor Ponta a explicat luni, de la sediul PSD, ca subiectul rectificarii bugetare nu a fost bine inteles si a tinut sa explice:Nu, la Sanatate s-a zis ca se iau 600 de milioane si se.

Rectificarea bugetara: Bani mai putini pentru Transporturi si Sanatate

Desi premierul Victor Ponta a anuntat saptamana trecuta ca rectificarea bugetara din aceasta vara va fi una pozitiva in care nimeni nu va pierde bani, documentul publicat pe site-ul Ministerului de Finante.

Ministrii au fost convocati la Guvern pentru ultimele discutii privind rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se reunesc astazi, la Palatul Victoria, pentru ultimele discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce premierul si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, au prezentat proiectul in sedinta conducerii PSD si in cadrul Coalitiei.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara. Ponta: Nimeni nu pierde la rectificare

01 - Rectificarea bugetara a fost aprobata de Guvern in urma cu scurt timp. Executivul a alocat bani inclusiv pentru plata drepturilor castigate in instanta de profesori si medici. La.

PNL critica DUR rectificarea bugetara propusa de Guvern. Ce noi acuze ii aduce lui Ponta

Vasiel Blaga,copresedintele PNL, a declarat, luni, ca rectificarea bugetara este prost facuta si ca banii sunt distribuiti catre baronii locali pentru ca PSD sa poata castiga alegerile de la anul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )