Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala cand a fost vaccinat anti-COVID: Ce explicatie a dat Sorin Cimpeanu pentru tinuta aleasa (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala cand a fost vaccinat anti-COVID: Ce explicatie a dat Sorin Cimpeanu pentru tinuta aleasa (FOTO, VIDEO)

Membrii Guvernului Citu s-au vaccinat, miercuri, impotriva noului coronavirus. Rand pe rand, ministrii au primit serul anti-COVID-19, iar cel care a atras cel mai mult atentia a fost ministrul Educatiei. Asta. continuă pe B1

Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala, cu o parte din maneca detasabila, pentru a se vaccina

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a purtat, miercuri, o camasa speciala, cu o parte din maneca detasabila, pentru a se vaccina, el explicand ca a participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU si a fost in peste 70 de tari mai altfel, care au necesitat vaccinari specifice. Sunt unul dintre cei foarte pregatiti cu privire la actul de vaccinare din toate perspectivele, a spus el.

VIDEO Ministrul Educatiei, cu camasa speciala pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a mers miercuri sa se vaccineze impotriva COVID purtand o camasa speciala}, cu un soi de buzunar detasabil, care sa permita accesul mai usor la brat. El a explicat ca are camasa de mai mult timp, pentru ca intr-un an a fost in peste 70 de state mai ciudate si a trebuit sa se vaccineze.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Un grup de 126.000 de angajati din invatamant care se afla la interfata directa cu lucru cu elevii si studentii va avea prioritate la vaccinare (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri, dupa ce a fost vaccinat impotriva noului coronavirus, ca un grup de 126. 000 de angajati din sistemul de invatamant va primi vaccinul anti-COVID-19.

Cum a aparut Sorin Cimpeanu la vaccinare. Toata Romania rade de Ministrul Educatiei VIDEO

Aparitia lui Sorin Cimpeanu la centrul de vaccinare a creat valva in randul romanilor. Ce detaliu a atras atentia tuturor si de ce toata tara rade pe seama a ceea ce s-a vazut? Aparitia inedita a lui Sorin Cimpeanu la vaccinare Ministrul Educatiei a surprins nu cu aparitia sa la vaccin, ci cu vestimentatia pe .

Vicepresedintele PSD, despre intalnirea cu Ministrul Educatiei: Suntem intr-o stare care arunca educatia Romaniei intr-un haos total

Vicepresedintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu, a declarat marti ca a avut o intalnire cu Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru a-i prezenta propunerile PSD in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, a solicita alocarea pentru educatie a unui buget mai extins si a 10% din Planul National pentru Redresare si Rezilienta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )