Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala, cu o parte din maneca detasabila, pentru a se vaccina

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala, cu o parte din maneca detasabila, pentru a se vaccina

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a purtat, miercuri, o camasa speciala, cu o parte din maneca detasabila, pentru a se vaccina, el explicand ca a participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU si a fost in peste 70 de tari mai altfel, care au necesitat vaccinari specifice. Sunt unul dintre cei foarte pregatiti cu privire la actul de vaccinare din toate perspectivele, a spus el. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala cand a fost vaccinat anti-COVID: Ce explicatie a dat Sorin Cimpeanu pentru tinuta aleasa (FOTO, VIDEO)

Membrii Guvernului Citu s-au vaccinat, miercuri, impotriva noului coronavirus. Rand pe rand, ministrii au primit serul anti-COVID-19, iar cel care a atras cel mai mult atentia a fost ministrul Educatiei. Asta.

VIDEO Ministrul Educatiei, cu camasa speciala pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a mers miercuri sa se vaccineze impotriva COVID purtand o camasa speciala}, cu un soi de buzunar detasabil, care sa permita accesul mai usor la brat. El a explicat ca are camasa de mai mult timp, pentru ca intr-un an a fost in peste 70 de state mai ciudate si a trebuit sa se vaccineze.

Cum a aparut Sorin Cimpeanu la vaccinare. Toata Romania rade de Ministrul Educatiei VIDEO

Aparitia lui Sorin Cimpeanu la centrul de vaccinare a creat valva in randul romanilor. Ce detaliu a atras atentia tuturor si de ce toata tara rade pe seama a ceea ce s-a vazut? Aparitia inedita a lui Sorin Cimpeanu la vaccinare Ministrul Educatiei a surprins nu cu aparitia sa la vaccin, ci cu vestimentatia pe .

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Un grup de 126.000 de angajati din invatamant care se afla la interfata directa cu lucru cu elevii si studentii va avea prioritate la vaccinare (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri, dupa ce a fost vaccinat impotriva noului coronavirus, ca un grup de 126. 000 de angajati din sistemul de invatamant va primi vaccinul anti-COVID-19.

Vicepresedintele PSD, despre intalnirea cu Ministrul Educatiei: Suntem intr-o stare care arunca educatia Romaniei intr-un haos total

Vicepresedintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu, a declarat marti ca a avut o intalnire cu Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru a-i prezenta propunerile PSD in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, a solicita alocarea pentru educatie a unui buget mai extins si a 10% din Planul National pentru Redresare si Rezilienta.

Discutii despre situatia invatamantului din judetul Maramures. La sedinta a participat si ministrul Educatiei. Ce s-a stabilit

Vineri, 15 ianuarie 2021, a avut loc sedintaBiroului ExecutivConsiliului Liderilor Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret. La sedinta au participat 51 de lideri sindicali din toate.

Ministrul Cimpeanu spune ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi, relateaza Agerpres.

Propunere VedemJust: Educatia Juridica sa faca parte din planul cadru de invatamant

Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie Vedem Just), fondata printre altii de judecatorul Cristi Danilet, fost membru in Consiliul Superior al Magistraturii, a transmis catre Comisia de validare a proiectelor planurilor-cadru pentru invatamantul liceal si profesional din Ministerul Educatiei propunerea de a integra Educatia Juridica in planul cadru de invatamant.

Biden adopta miercuri 17 masuri care sterg o buna parte din mostenirea lui Donald Trump

Echipa lui Joe Biden a anuntat primele 17 actiuni prezidentiale pe care le va adopta viitorul presedinte imediat dupa instalarea la Casa Alba, si care anuleaza deciziile lui Donald Trump in domenii esentiale, de la retragerea din acordul de la Paris la constructia zidului de la granita cu Mexicul, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )