Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a purtat discutii cu omologii sai din UE pe tema imigrantilor

B1 B1,
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a purtat discutii cu omologii sai din UE pe tema imigrantilor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu s-a intalnit la Luxemburg cu omologii sai din statele membre al Uniunii Europene, informeaza B1 TV. Ei au discutat despre problemele aduse de migratie, evolutiile din. continuă pe B1

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu solicita UE deschidere in privinta asistentei financiare acordate Republicii Moldova

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu le-a cerut colegilor europeni, in cadrul reuniunii de la Luxemburg, deschidere in ceea ce priveste asistenta financiara acordata Republicii Moldova, informeaza Mediafax. Seful.

Bogdan Aurescu, chemat marti la Guvern pentru a discuta problema imigrantilor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va fi chemat marti, la sedinta coalitiei de guvernare, pentru a discuta despre problema imigrantilor, a declarat, vineri, pentru Mediafax, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Bogdan Aurescu: Credem ca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen va spori securitatea acestui spatiu. Suntem un stat membru UE responsabil

Aderarea Romaniei la Spatiul Schengen reprezinta un mod de a spori securitatea acestui spatiu, a declarat miercuri, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, care a precizat ca tara noastra actioneaza deja.

Bogdan Aurescu, dupa intalnirea cu omologul sau polonez: Am discutat sa constituim un grup de lucru pentru revitalizarea Parteneriatului Estic

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, miercuri, ca a discutat cu omologul sau polonez, Grzegorz Schetyna, despre constituirea unui grup de lucru pentru revitalizarea Parteneriatului Estic si.

Seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, cere SOLUTII URGENTE in criza refugiatilor

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, cere Uniunii Europene sa gaseasca solutii urgente pentru a rezolva problema refugiatilor.

Aurescu: Romania ramane un sustinator al politicii usilor deschise. De aceea sustinem aderarea Muntenegrului la NATO

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat joi ca Romania este adepta politicii usilor deschise, politica de natura sa contribuie la intarirea securitatii si stabilitatii, si de aceea sustine.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )