Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul de Externe va face, maine, o vizita in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul de Externe va face, maine, o vizita in Marea Britanie

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va efectua, maine, o vizita in Marea Britanie, in cadrul careia se va intalni cu omologul britanic, Philip Hammond, si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara si va sustine un discurs despre semnificatia scutului de la Deveselu, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Aurescu, va face marti o vizita in Marea Britanie: Ministrul de Externe va sustine un discurs despre semnificatia scutului de la Deveselu

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va efectua marti o vizita in Marea Britanie, unde se va intalni cu omologul sau Philip Hammond, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, informeaza MAE. Pe.

Bogdan Aurescu, va efectua, marti, o vizita oficiala in Marea Britanie

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, se va intalni, marti, in Marea Britanie, cu omologul sau Philip Hammond, pentru discutii de interes comun de pe agenda bilaterala, europeana si de securitate, informeaza Mediafax.

Bogdan Aurescu va efectua, marti, o vizita oficiala in Marea Britanie

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, se va intalni, marti, in Marea Britanie, cu omologul sau Philip Hammond, pentru discutii de interes comun de pe agenda bilaterala, europeana si de securitate, informeaza Mediafax.

Ministrul britanic al Apararii: Marea Britanie va lupta mereu alaturi de Statele Unite

Ministrul Apararii Michael Fallon a afirmat ca Marea Britanie va fi mereu alaturi de Statele Unite pe campul de lupta cand situatia va necesita acest lucru, informeaza Mediafax.

FOTO. Marea Britanie trimite un distrugator in Marea Neagra

Marina Regala britanica va trimite un distrugator in Marea Britanie, care va participa la un exercitiu militar impreuna cu navele romanesti.

Politia din SUA si Marea Britanie se confrunta cu un val de infractiuni comise de minori

Numarul infractiunilor comise de copii cu varsta sub zece ani a crescut ingrijorator in Marea Britanie si SUA, furturile, vandalismul, incendierea, hartuirea din motive rasiale sau religioase fiind cele mai intalnite.

George Maior: Romania, Polonia, Marea Britanie au atentionat de mult cu privire la actiunile Rusiei la nivel politic pentru fragmentarea pozitiilor in interiorul UE. Avem un control informational bun in Romania

Fostul director al SRI George Maior a declarat intr-un interviu difuzat sambata la Realitatea TV ca tari precum Marea Britanie, Polonia si Romania au atentionat de mult ca serviciile secrete ruse au actionat in statele UE la nivel politic pentru a fragmenta pozitiile in interiorul UE. Din pacate, nu s-a dat atentie. In timp, Putin a creat parghii de influenta a Rusiei in unele state UE, a spus Maior, care a mai mentionat ca resursele serviciilor secrete ruse sunt in prezent mai mari decat in timpul Razboiului Rece.

Marea Britanie trimite ajutor militar Ucrainei. Prezenta consilierilor straini sporeste tensiunile in regiune

Consilieri din armata britanica antreneaza trupele ucrainene, a anuntat joi Marea Britanie, ca parte din eforturile europene de a sustine Guvernul din Kiev in lupta cu separatistii prorusi din estul tarii, informeaza CNN.

Marea Britanie vrea sa participe la exercitiile militare gazduite de Romania

ACTUALIZARE 11:09 Minstrul britanic al Apararii, Michael Fallon, i-a transmis premierului Victor Ponta interesul pentru consolidarea dialogului strategic cu Romania si pentru extinderea cooperarii, inclusiv prin participarea militarilor britanici la exercitiile gazduite de Romania, informeaza Guvernul. * Michael Fallon: impartasesc ingrijorarea Romaniei privind securitatea pe Marea Neagra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )