Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrul Finantelor, audiat in Parlament pe tema introducerii noilor taxe

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, audiat in Parlament pe tema introducerii noilor taxe

Ministrul Finantelor da raportul in Parlament in scandalul taxelor. Eugen Teodorovici a fost chemat de USR in plenul Camerei Deputatilor pentru a discuta despre controversata ordonanta 114. Este vorba de. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor, la audierea in Parlament: OUG 114 sustine autoritatile publice locale

Ministrul Finantelor da raportul in Parlament in scandalul taxelor. Eugen Teodorovici a fost chemat de USR in plenul Camerei Deputatilor pentru a discuta despre controversata ordonanta 114. Este vorba de.

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici este asteptat, luni, in Parlament, pentru explicatii pe tema Ordonantei privind taxa pe lacomie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici este asteptat, luni, in Camera Deputatilor, pentru explicatii pe tema efectelor Ordonantei privind taxa pe lacomie.

Sefa ANAF a publicat Ordinul privind declararea noilor taxe introduse de OUG nr. 114

ANAF a publicat Ordinul care reglementeaza declararea noilor taxe introduse de OUG nr. 114/2018, respectiv taxa pe activele financiare datorate de institutiile bancare si taxa pe veniturile din jocuri de noroc organizate online. Asta desi discutiile privind o eventuala modificare a Ordonantei sunt in plina desfasurare. Ordinul presedintelui ANAF poate fi citit aici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )