Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Finantelor: Consultantul fiscal va oferi asistenta in permanenta, precum medicul de familie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor: Consultantul fiscal va oferi asistenta in permanenta, precum medicul de familie

Consultantul fiscal va oferi contribuabililor asistenta in permanenta, precum medicul de familie, in cadrul noului sistemului de impozitare pe gospodarie, care ar trebui sa intre in vigoarea din 1 ianuarie 2018, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, in cadrul emisiunii in fata ta, difuzata duminica, la Digi24. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor: Consultantul fiscal va oferi asistenta in permanenta, precum medicul de familie. / Despre cei 35.000 de consultanti fiscali si cum vor fi platiti: Nu avem toate elementele privind toate detaliile

Consultantul fiscal va oferi contribuabililor asistenta in permanenta, precum medicul de familie, in cadrul noului sistemului de impozitare pe gospodarie, care ar trebui sa intre in vigoarea din 1 ianuarie 2018, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, la Digi24, potrivit News. ro. Intrebat de declaratia sa potrivit careia ar fi nevoie de aproximativ 35. 000 de consultanti fiscali care sa-i ajute pe romani sa intocmeasca declaratiilor fiscale, care ar putea fi platiti chiar si cu 10. 000 de lei, ministrul Finantelor a spus ca a fost o estimare fara un calcul in spate.

Ministrul Finantelor neaga ca se taie bani de la investitii pentru protejarea deficitului

Ministrul Finantelor Viorel Stefan neaga ca investitiile au fost taiate pentru a proteja deficitul bugetar, motivand ca acestea nu se realizeaza pentru ca este o lipsa de capacitate administrativa in legatura cu intocmirea de proiecte si din lipsa unei legislatii coerente in materie de achizitii publice.

Ministrul Finantelor: 1 mai 2019, data la care salariatii vor depune prima declaratie de venit in noul sistem de impozitare

Angajatii din Romania vor depune prima declaratie de venit in cadrul noului sistemului de impozitare pe gospodarie in data de 1 mai 2019, in contextul in care acest sistem ar trebui sa intre in vigoare din 1 ianuarie 2018, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, la Digi24, potrivit News. ro.

Ministrul Finantelor: Contributiile de asigurari sociale si asigurarile sociale de sanatate vor deveni 100% in sarcina angajatului

De anul viitor, angajatii romani vor plati contributiile pentru sistemul de pensii si pentru cel de asigurari de sanatate, a anuntat Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, citat de.

Ministrul Finantelor: De anul viitor raman doar doua contributii: CAS si CASS, in sarcina angajatului / Sarcina fiscala pentru activitati independente creste cu 25%

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat vineri, pentru capital. ro, ca, incepand cu anul viitor, vor exista doar doua contributii, respectiv CAS si CASS, care vor fi trecute in sarcina exclusiva a angajatului.

Ministrul Finantelor anunta ca, de anul viitor, contributia la pensie si la sanatate vor fi platite de angajator, din banii angajatului

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat, intr-un interviu pentru Digi24, ca de anul viitor, angajatii romani vor plati doar doua contributii la stat din salariu - pentru sistemul de pensii si pentru cel de asigurari de sanatate. Astfel, angajatorul va plati CAS-ul si CASS-ul, insa sumele vor fi retinute din banii angajatului.

Ministrul Finantelor: Contributiile sociale vor fi reduse la 35% si vor fi platite doar de angajat, de la anul

Salariatii vor plati de la anul doar doua contributii fiscale, respectiv CAS si CASS, care vor fi reduse de la 39,25% la 35% si ele vor ramane numai in sarcina angajatului, transmite ministrul Finantelor Viorel Stefan.

Ministrul Finantelor: TVA de 18% de la 1 ianuarie 2018

Ministerul Finantelor are in plan reducerea cotei TVA de la 19% la 18%, de la 1 ianuarie 2018, prin modificarile ce vor fi aduse la Codul fiscal si vor fi introduse in Codul economic, potrivit Capital.

Contributiile sociale se modifica, de la anul. Ce anunt a facut ministrul finantelor

Ministerul Finantelor ia in calcul comasarea contributiilor din salariu pentru sistemul de pensii si pentru cel de asigurari de sanatate si trecerea lor doar in sarcina angajatului. Un avantaj este ca angajatii ar avea contributii la pensii mai mari, intrucat in prezent doar partea angajatului de 10,5% la CAS se duce la calculul pensiei, desi contributia totala la CAS este acum de 26,3%.

Contributiile sociale se modifica, de la anul. Ce anunt a facut ministrul Finantelor

Ministerul Finantelor ia in calcul comasarea contributiilor din salariu pentru sistemul de pensii si pentru cel de asigurari de sanatate si trecerea lor doar in sarcina angajatului. Un avantaj este ca angajatii ar avea contributii la pensii mai mari, intrucat in prezent doar partea angajatului de 10,5% la CAS se duce la calculul pensiei, desi contributia totala la CAS este acum de 26,3%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )