Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul finantelor si-a dat demisia din functia de membru CA al Nuclearelectrica

Hotnews Hotnews,
 Ministrul finantelor si-a dat demisia din functia de membru CA al Nuclearelectrica

Nuclearelectrica informeaza actionarii si investitorii ca Ionut Misa si-a dat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie, demisie inregistrata in data de 29 iunie. Demisia lui Ionut Misa survine ca urmare a numirii acestuia in functia de Ministru al Finantelor Publice. continuă pe Hotnews

CRIZA la Astra. Si-a dat DEMISIA!

Dani Coman s-a certat cu patronul Ioan Niculae si si-a dat demisia din functia de presedinte al clubului Astra Giurgiu. Potrivit unor informatii obtinute de PRO TV, Coman va accepta o propunere a FRF si va.

Ministrul Finantelor Ionut Misa a demisionat din Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica

Producatorul de energie Nuclearelectrica simbol bursier SNN), care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a anuntat ca Ionut Misa a demisionat in 29 iunie din functia de membru provizoriu al.

Ministrul Finantelor a dispus masuri pentru a acorda fermierilor subventii in valoare de 33 de milioane de euro

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a dispus masuri urgente pentru ca subventii de peste 33 de milioane de euro sa ajunga la peste 11. 000 de fermieri romani, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Leonardo Badea a demisionat din functia de deputat, pentru a prelua sefia ASF

Social-democratul Leonardo Badea a demisionat din functia de deputat, pentru a prelua sefia ASF, potrivit surselor din presa.

Igor Gamretki, suspendat din functia de sef al Directiei transport public si cai de comunicatie

Primaria municipiului Chisinau a anuntat suspendarea din functie a lui Igor Gamretki, sef al Directiei generale transport public si cai de comunicatie, incepand cu data de 5 iulie 2017, potrivit unui comunicat de presa.

SCANDAL printre membrii Compact! Unul dintre cei mai vechi instrumentisti, dat afara din trupa

Unul dintre cei mai vechi membri ai trupei Compact, Lelut Vasilescu, a fost dat afara si inlocuit de altcineva. Dupa 36 de ani de activitate in aceasta formatie, instrumentistul a fost nevoit sa.

SCANDAL intre membrii Compact! Unul dintre cei mai vechi instrumentisti, dat afara din trupa

Unul dintre cei mai vechi membri ai trupei Compact, Lelut Vasilescu, a fost dat afara si inlocuit de altcineva. Dupa 36 de ani de activitate in aceasta formatie, instrumentistul a fost nevoit sa.

Peter Sagan dat afara din Turul Frantei dupa un gest golanesc (Video)

Organizatorii Turului Frantei l-au exclus din cursa pe slovacul Peter Sagan, campionul mondial din 2016, dupa ce acesta a provocat la finalul etapei a 4-a de la Vittel accidentul in care a fost implicat britanicul Mark Cavendish.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )