Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ministrul Justitiei sustine ca problema principala a recuperarii prejudiciilor este la ANAF

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei sustine ca problema principala a recuperarii prejudiciilor este la ANAF

La plecarea de la bilantul DIICOT ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca problema recuperarii prejudiciilor este la ANAF. Ministrul sustine ca pentru a accelera procesul de recuperari ar trebui infiintata o agentie specializata in astfel de proceduri. continuă pe România Liberă

Radu Tudor: Reactia DNA in problema cu recuperarea prejudiciilor este exagerata si pare usor irationala

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in direct la Antena 3, cel mai recent scandal dintre DNA si Victor Ponta, referitor la recuperarea prejudiciilor. Radu Tudor a.

Robert Cazanciuc: Problema principala privind recuperarea prejudiciilor este la ANAF

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, dupa bilantul DIICOT, ca problema recuperarii prejudiciilor este la ANAF, motiv pentru care trebuie infiintata o agentie specializata de.

Monica Ridzi, apel disperat catre ministrul Justitiei: Mergeti in penitenciare sa vedeti cum stau detinutii

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi face un apel disperat la ministrul Justitiei sa mearga in penitenciare si sa vada conditiile in care stau detinutii, spunand ca sistemul medical din inchisori nu este .

Robert Cazanciuc: Ministrul Justitiei asista Ministerul de Externe in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca Ministerul Justitiei asista Ministerul de Externe in ceea ce priveste cazul romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri in Malaezia.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Cu siguranta, voi face toate demersurile legale pentru ca la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, la incheierea sedintei de bilant a DIICOT, ca la conducerea acestei institutii va fi ales cel mai bun procuror. Mai mult, Cazanciuc i-a indemnat pe procurori sa.

Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Klaus Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT. El a mai spus ca va face toate.

Ministrul Justitiei, despre numirea noului sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT si va face toate demersurile ca in fruntea acestei structuri sa fie numit cel mai bun procuror, informeaza Mediafax.

SCANDAL intre DNA si Victor Ponta pe tema recuperarii prejudiciilor

Directia Nationala Anticoruptie arata ca premierul creeaza o confuzie grava prin faptul ca pune la indoiala datele referitoare la recuperarea prejudiciilor, prezentate de DNA la bilant, Victor Ponta.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: inchisoarea nu este hotel, de foarte multe ori, este la limita demnitatii umane (VIDEO)

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat, joi, ca inchisoarea nu este un hotel. El a precizat ca de multe ori, conditiile din penintenciare sunt sub limita demnitatii, dar cei care au avut posibilitatea sa schimbe.

Ministrul Justitiei: Unele penitenciare sunt sub limita demnitatii umane

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat, joi, ca situatia conditiilor din penitenciare este in unele cazuri sub limita demnitatii umane si sunt necesare fonduri de aproximativ un miliard de euro pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )