Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Klaus Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

B1 B1,
Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Klaus Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT. El a mai spus ca va face toate. continuă pe B1

Cazanciuc spune ca se va consulta cu Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

ACTUALIZARE 16:15 Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat astazi ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT, adaugand ca va face toate demersurile ca in fruntea acestei structuri sa fie numit cel mai bun procuror. * Hellvig: SRI va colabora extrem de bine cu DIICOT .

Ministrul Justitiei, despre numirea noului sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT si va face toate demersurile ca in fruntea acestei structuri sa fie numit cel mai bun procuror, informeaza Mediafax.

Natalia Gherman l-a asigurat pe Klaus Iohannis ca Republica Moldova isi va mentine ferm parcursul european

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a reiterat, in timpul unei intrevederi avute astazi cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, faptul ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea integrarii europene.

Ministrul Justitiei sustine ca problema principala a recuperarii prejudiciilor este la ANAF

La plecarea de la bilantul DIICOT ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca problema recuperarii prejudiciilor este la ANAF. Ministrul sustine ca pentru a accelera procesul de recuperari ar trebui infiintata o agentie specializata in astfel de proceduri.

Robert Cazanciuc: Ministrul Justitiei asista Ministerul de Externe in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca Ministerul Justitiei asista Ministerul de Externe in ceea ce priveste cazul romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri in Malaezia.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Cu siguranta, voi face toate demersurile legale pentru ca la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, la incheierea sedintei de bilant a DIICOT, ca la conducerea acestei institutii va fi ales cel mai bun procuror. Mai mult, Cazanciuc i-a indemnat pe procurori sa.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis: Presedintele este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului. in urma analizelor, s-a aratat ca presedintele Iohannis este apt medical pentru indeplinirea.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania are nevoie de un sistem de educatie, care sa raspunda nevoilor reale de pe piata muncii. Iohannis s-a intalnit miercuri, la Cotroceni, cu o delegatie a.

FOTO. Klaus Iohannis va sustine, din tribuna, echipa Romaniei la Cupa Davis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la o partida de tenis dintre echipele Romaniei si Israelului in cadrul Cupei Devis. Meciurile au loc in sala Transilvania din Sibiu.

Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia 8 mai devine Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea potrivit careia ziua de 8 mai devine Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati. Obiectivul legii este de a promova egalitatea de sanse intre sexe ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )