Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei are ca termen de finalizare luna iunie 2017

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei are ca termen de finalizare luna iunie 2017

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca magistratii trebuie sa faca magistratura si ca proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei are ca termen de finalizare luna iunie 2017. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise. Postarea sa vine dupa ce sambata, presedintele Consiliului superior al Magistraturii CSM) i-a transmis ministrului ca poate dezbate activitatea consiliului in sedintele CSM, nu la televizor.

Liviu Dragnea este nemultumit de unii membri ai Cabinetului Grindeanu, dar il lauda pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la postul Antena 3, ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, gestioneaza bine chestiunea arhivei SIPA si ca, in general vorbind, nu-i face o impresie proasta.

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine intr-un mesaj publicat pe Facebook ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise, dupa ce asociatiile.

Ministrul Justitiei: continutul infractiunii de abuz in serviciu urmeaza a fi reconfigurat prin consacrarea unui prag valoric

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, ca infractiunea de abuz in serviciu va fi reconfigurata prin stabilirea unui prag valoric, potrivit News. ro. Declaratia oficialului vine dupa ce Curtea Constitutionala a respins exceptia ridicata de Bombonica Dragnea privind abuzul in serviciu si a decis ca stabilirea unui prag nu intra in sarcina sa, ci a Parlamentului sau a Guvernului. Toader a spus ca deciziile CCR sunt obligatorii si au valoare numai pentru viitor.

Tudorel Toader pe Facebook: Justitia este un serviciu de interes public! Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrie duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Justitia este un serviciu de interes public! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului! Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise!.

Cine sunt magistratii pe care Tudorel Toader nu-i mai doreste detasati la Ministerul Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a transmis Agentiei News. ro lista magistratilor care lucreaza in Ministerul Justitiei, procurori si judecatori, in cazul carora ministrul Tudorel Toader a cerut Consiliului incetarea detasarii pe motiv ca ministerul trebuie sa-si angajeze personal propriu pe care sa-l fidelizeze.

Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise si ca justitia trebuie sa fie in slujba cetateanului, dupa cum afirma intr-o postare pe facebook. Declaratiile vin in contextul in care asociatiile de magistrati au reprosat adoptarea hotararii privind desecretizarea arhivei SIPA inainte de a putea fi consultate, insa Toader a respins acuzatiile.

Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise si ca justitia trebuie sa fie in slujba cetateanului. Asociatii ale magistratilor au reprosat adoptarea hotararii privind desecretizarea.

Ministrul Tudorel Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise!

Ministrul Tudorel Toader loveste din nou. Justitia este un serviciu de interes public! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului, iar problemele nu se discuta in spatele usilor i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )