Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul Tudorel Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise!

B1 B1,
Ministrul Tudorel Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise!

Ministrul Tudorel Toader loveste din nou. Justitia este un serviciu de interes public! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului, iar problemele nu se discuta in spatele usilor i. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise. Postarea sa vine dupa ce sambata, presedintele Consiliului superior al Magistraturii CSM) i-a transmis ministrului ca poate dezbate activitatea consiliului in sedintele CSM, nu la televizor.

Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise si ca justitia trebuie sa fie in slujba cetateanului. Asociatii ale magistratilor au reprosat adoptarea hotararii privind desecretizarea.

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine intr-un mesaj publicat pe Facebook ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise, dupa ce asociatiile.

Tudorel Toader pe Facebook: Justitia este un serviciu de interes public! Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrie duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Justitia este un serviciu de interes public! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului! Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise!.

Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise si ca justitia trebuie sa fie in slujba cetateanului, dupa cum afirma intr-o postare pe facebook. Declaratiile vin in contextul in care asociatiile de magistrati au reprosat adoptarea hotararii privind desecretizarea arhivei SIPA inainte de a putea fi consultate, insa Toader a respins acuzatiile.

Ministrul Tudorel Toader asteapta propunerea CSM in legatura cu statutul procurorului. Asociatia Procurorilor: Modificarea ar fi o grava eroare, ar aduce grave prejudicii functionarii statului de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, joi seara, intr-o emisiune Antena 3, ca ia in calcul schimbarea statutului procurorului, in sensul ca acesta ar putea sa nu mai fie magistrat.

Ministrul Tudorel Toader asteapta propunerea CSM in legatura cu statutul procurorului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a preciza, joi seara, intr-o emisiune Antena 3, ca ia in calcul schimbarea statutului procurorului, in sensul ca acesta ar putea sa nu mai fie magistrat.

Sinteza Zilei: Ministrul Justitiei Tudorel Toader, despre ce contin rapoartele din arhiva SIPA ce vor fi desecretizate

Invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei, ministrul Tudorel Toader a incercat sa raspunda la unele intrebari privind desecretizarea arhivei SIPA. Chestionat de unde aceasta.

Tudorel Toader: Vom veni cu pachetul de legi ale justitiei intr-o saptamana, maxim doua

Ministrul de Justitie, Tudorel Toader, a anuntat, joi, la Antena 3, ca pachetul de legi privind justitia va fi prezentat public peste o saptamana sau doua, dupa care va fi prezentat setul de masuri legate de supraaglomerarea din penitenciare, noteaza News. ro.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre continutul arhivei SIPA: Nu vom vedea doar nume si prenume

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat, la postul de televiziune ANtena 3, ca, in ceea ce priveste continutul arhivei SIPA, cu siguranta nu vor fi facute publice doar liste de nume, ci si informatii despre inventarierea, pastrarea si distrugerea documentelor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )