Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Mediului, Korodi Attila ar urma sa preia Ministerul Culturii si functia de vicepremier in locul lui Kelemen Hunor (SURSE)

România Liberă România Liberă,
Ministrul Mediului, Korodi Attila ar urma sa preia Ministerul Culturii si functia de vicepremier in locul lui Kelemen Hunor (SURSE)

Surse politice afirma ca ministrul Mediului, Korodi Attila, ar urma sa preia, interimar, si portofoliul de la Ministerul Culturii - devenit vacant dupa ce seful statului a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor -, dar si pe cel de vicepremier, afirma surse din UDMR. continuă pe România Liberă

Korodi Attila ar urma sa preia Ministerul Culturii si functia de vicepremier in locul lui Kelemen Hunor

Ministrul Mediului, Korodi Attila, ar urma sa preia, interimar, si portofoliul de la Ministerul Culturii, devenit vacant dupa ce seful statului, Traian Basescu, a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor, dar si portofoliul de vicepremier, afirma surse din UDMR.

Surse: Korodi Attila ar urma sa preia Ministerul Culturii si functia de vicepremier in locul lui Kelemen Hunor

Ministrul Mediului, Korodi Attila, ar urma sa preia, interimar, si portofoliul de la Ministerul Culturii - devenit vacant dupa ce seful statului a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor -, dar si pe cel de.

UPDATE.Ponta preia interimatul la Cultura (SURSE)

Surse politice afirma ca ministrul Mediului, Korodi Attila, ar urma sa preia, interimar, si portofoliul de la Ministerul Culturii - devenit vacant dupa ce seful statului a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor -, dar si pe cel de vicepremier, afirma surse din UDMR.

Attila Korodi, ministrul Mediului: Programul Rabla merge foarte bine si sunt convins ca va exista si in 2015, chiar daca vor aparea modificari

Programul 'Rabla merge foarte bine anul acesta si in 2015 va continua, chiar daca va suferi unele modificari, a spus ministrul Mediului Attila Korodi, citat de Agerpres. El spune ca desi stie ca Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile ar fi fericita ca Rabla sa dispara, acest lucru nu ar trebui sa se intample. Oficiali ai APIA, Dacia si Ford au spus ca Rabla ar trebui sa inceteze si sustin noul program Prima Masina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )