Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii: Medicii vor avea salarii de 3.000 de euro din martie 2018

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: Medicii vor avea salarii de 3.000 de euro din martie 2018

Medicii romani vor avea din martie 2018 salarii de 3. 000 de euro pe luna, motiv pentru care ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spera ca migratia acestora sa se opreasca. Avem in vedere. continuă pe Antena3

Vasilescu: Medicii vor avea salarii de 3.000 de euro din martie 2018

Medicii romani vor avea din martie 2018 salarii de 3. 000 de euro pe luna, motiv pentru care ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spera ca migratia acestora sa se opreasca, potrivit economica. net.

Mugabe a distrus Zimbabwe, dar primeste la plecare 10 milioane de dolari. In plus, el si sotia vor avea salarii totale de 225.000 dolari, iar guvernul le va plati cheltuielile

Robert Mugabe si sotia lui vor primi mai multe milioane de dolari ca parte a intelegeri negociate inainte ca acesta sa demisoneze. Suma exacta este inca neclara, dar un inalt oficial al partidului de guvernamant, care cunoaste termenii acordului, spune ca totalul nu va fi mai mic de 10 milioane de dolari, scrie Guardian.

Se opreste EXODUL MEDICILOR? Ministerul Muncii le promite SALARII de 3000 de euro din 2018

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a facut luni un anunt care este menit sa stopeze migratia masiva a medicilor romani. Astfel, medicii vor avea salarii de 3. 000 de euro incepand cu martie 20.

Ministrul Muncii: Majorarea salariului minim, adoptata saptamana aceasta

Executivul va aproba in sedinta din aceasta saptamana Hotararea de Guvern prin care salariul minim va fi majorat la 1. 900 de lei, a sustinut, luni, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: In Romania avem deficit de forta de munca, iar in sudul Italiei avem multe cazuri de sclavie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus ca sunt foarte multe cazuri de sclavie la fermele agricole din sudul Italiei, iar romanii s-ar putea intoarce in tara pentru ca statul roman le-ar putea oferi oricand locuri de munca. Vasilescu a declarat acestea in contextul in care, spune ea, sunt 3 milioane de romani plecati in strainatate, iar Romania incepe sa aiba probleme cu forta de munca.

Elevii vor avea acces la studii in limba romana in regiunea transnistreana, dupa aproape 15 ani

Elevii vor avea acces la studii in limba romana in regiunea transnistreana, activitatea celor opt scoli cu predare in limba romana intrand in normal in urma unui protocol semnat la Tighina intre Chisinau si Tiraspol, informeaza News. ro citand presa moldoveana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )