Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii reactioneaza, dupa ce Guvernul a anuntat ca amana taierea taxelor: Cum ramane cu siguranta de pana acum ca erau bani pentru toate promisiunile?

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii reactioneaza, dupa ce Guvernul a anuntat ca amana taierea taxelor: Cum ramane cu siguranta de pana acum ca erau bani pentru toate promisiunile?

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a precizat, luni, ca PSD trebuie sa isi asume amanarea taxelor, in ciuda faptului ca in campania electorala liderii formatiunii au sutinut ca sunt bani pentru toate promisiunile. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, dupa ce PSD a cerut guvernului Ciolos sa nu aplice taxele fiscale: Partidul trebuie sa isi asume singur aceasta decizie

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru a declarat ca PSD trebuie sa isi asume singur amanarea masurilor din Codul Fiscal reducerea TVA la 19%, eliminarea supraaccizei la carburanti si a taxei pe.

Becali reactioneaza dupa anuntul aparitiei CSA Steaua

La cateva ore dupa Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anuntat infiintarea sectiei de fotbal, numindu-l pe Marius Lacatus antrenor coordonator, patronul FC Steaua Gigi Becali a reactionat public cu privire la aceasta noua provocare.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, reactioneaza dupa anuntarea rezultatului alegerilor parlamentare din Romania

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, anunta ca este decis sa colaboreze cu viitorul guvern al Romaniei, care se va forma dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )