Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Vom schimba conventiile dintre CNPP si banci

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Vom schimba conventiile dintre CNPP si banci

Conventiile dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci vor fi schimbate, astfel incat banii sa. continuă pe România Liberă

MINISTRUL MUNCII: Vom schimba conventiile dintre CNPP si banci pentru ca banii sa ajunga mai devreme la pensionari

Conventiile dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci vor fi schimbate, astfel incat banii sa ajunga cat mai devreme la pensionari, a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, relateaza Agerpres.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt important pentru toti pensionarii: E timpul sa facem asta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea sa desfiinteze ghiseele la care pensionarii stau aplecati.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE PLATA PENSIILOR: Avand banii in cont, am cerut bancilor sa dea drumul platilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut bancilor saptamana trecuta sa plateasca pensiile, avand in vedere ca banii erau in conturi. Ea explica procedurile greoaie care exista pentru virarea pensiilor si anunta ca le va schimba. Ce ma intereseaza pe mine: sa ajunga banii cat mai repede la pensionari, a spus ministrul, afirmand ca PSD ar vrea sa existe intarziri la plata pensiilor ca sa poata comenta, potrivit News. ro.

VIOLETA ALEXANDRU: Posta a livrat aproape de jumatate din pensiile la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, sambata seara, ca bancile au facut platile pensiilor iar ultimele plati se vor face, luni, in timp ce Posta a livrat deja aproape de jumatate din pensiile la domiciliu.

Ministrul muncii propune desfiintarea ghiseelor din casele de pensii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca vrea sa desfiinteze ghiseele din casele de pensii.

Violeta Alexandru: Casa de pensii va schimba conventiile cu bancile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a informat marti ca vor fi schimbate conventiile incheiate intre Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) si banci, astfel incat pensiile sa nu mai fie virate in conturile pensionarilor cu intarziere.

Ministrul Muncii: Maine am o intalnire cu bancile; nu oblig pe nimeni sa ramana in contract cu Casa de Pensii

Conventiile cu bancile pentru plata pensiilor sunt din 2001-2002 si maine voi avea o intalnire cu bancile pentru a le evalua si a discuta cum putem face mai bine, a declarat, luni seara, la B1 TV, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand ca nu obliga pe nimeni sa ramana in contract cu Casa de Pensii, potrivit Agerpres.

Violeta Alexandru: Jumatate din pensionari si-au primit deja banii. Cand vor fi platite toate pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a tinut sa precizeze ca jumatate dintre pensionari si-au primit deja pensiile prin Posta Romana, bancile virand deja toate sumele pe carduri.

Violeta Alexandru: Te ingrozesti ce a lasat PSD in legea pensiilor cu care s-a tot laudat. Discutia despre prelungirea varstei de pensionare e pe masa

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a vorbit la Adevarul Live despre posibilitatea ridicarii pragului de pensionare pentru unele categorii de persoane care ies din campul muncii la 45 de ani. Ministrul a explicat ca modificarile trebuie luate in baza unor discutii, precizand ca inainte de asta trebuie sa intocmeasca o diagnoza a problemelor nesfarsite lasate de PSD in legea pensiilor.

Ministrul Muncii, la Adevarul Live. Are Guvernul bani pentru majorarea pensiilor? Va fi crescuta varsta de pensionare?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vorbeste, la Adevarul Live, despre problemele sistemului de pensii: are Guvernul bani pentru a acoperi majorarea punctului de pensie cu 40%?, lege ramasa in urma guvernarii PSD. Intra actualul sistem in colaps daca nu creste varsta de pensionare? Vor fi abrogate pensiile speciale? De ce diferenta dintre cea mai mica pensie si cea mai mare pensie este exorbitanta?.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )