Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose: A tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose: A tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivitTVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Mai mult, manualul a fost tiparit dupa ce premierul Mihai Tudose a catalogat drept o gluma anuntul ministrului Educatiei, Liviu Pop, despre faptul ca elevii vor avea manual de Educatiei Fizica. continuă pe Hotnews

UPDATE Ministrul Pop a tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a. Premierul Tudose ii ia apararea dupa ce l-a criticat

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivit TVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Premierul Mihai Tudose i-a luat apararea, marti, laRomania TV, ministrului Educatiei, dupa ce initial a catalogat manualul drept o gluma a lui Liviu Pop.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose. Manualul de Sport este tiparit si gata sa ajunga pe bancile elevilor

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, a fost tiparit, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid. Mai mult, manualul a fost tiparit, potrivit stiri. tvr. ro, dupa ce premierul.

PNL il va convoca pe premierul Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele Partidului Nnational Liberal PNL), Ludovic Orban, a anuntat astazi ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la situatia economica dezastruoasa, adaugand ca liberalii vor utiliza toate caile parlamentare pentru a opri activitatea unor ministri.

Surse: Premierul Tudose va rechema consulul de la Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate.

Premierul Tudose a rechemat de la post consulul din Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate. 28: Tudose a anuntat pe Facebook ca a rechemat consulul din Lisabona.

Premierul Tudose ataca dur: Terente era mic copil pe langa unele banci din Romania

Premierul Mihai Tudose ataca dur unele banci din Romania. Seful Guvernului le compara pe acestea cu celebrul hot al baltilor de la inceputul secolului trecut. Nu prea am ce bani sa am.

Premierul Tudose spune ca va tine cont de pozitia oamenilor din Piata Victoriei atunci cand propunerile de modificare a legilor justitiei vor ajunge la Guvern

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca, atunci cand proiectul de modificare a legilor justitiei va ajunge la Guvern, va tine cont atat de pozitia exprimata de Consiliul Superior al Magistraturii cat si de cea a protestatarilor din Piata Victoriei, care contesta propunerile.

Consulul de la Lisabona, rechemat la Bucuresti de premierul Tudose. Care e motivul

Premierul Mihai Tudose o va rechema pe Alina-Oana Dociu din postul de consul la Lisabona, in urma gestionarii situatiei unui grup de turisti romani blocati in Portugalia, dupa anularea curselor aeriene ale TAP Portugal, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Zeci de turisti romani, blocati pe aeroportul din Portugalia de doua zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona si ii va ajuta pe oameni sa vina acasa

UPDATE - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua.

Dragnea, intalnire informala la Sinaia cu premierul Tudose si ministri ai Cabinetului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit astazi la Sinaia cu premierul Mihai Tudose si cu o parte a Cabinetului, potrivit unor surse politice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )