Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii ar putea declara oficial epidemia de gripa: Nu avem inca datele centralizate

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii ar putea declara oficial epidemia de gripa: Nu avem inca datele centralizate

Ministerul Sanatatii ar putea declara oficial epidemia de gripa

Ministerul Sanatatii ar putea declara, marti, oficial epidemia de gripa. Autoritatile asteapta raportarile DSP legate de numarul imbolnavirilor pentru a lua o decizie. Pana acum,numarul.

Astazi ar putea fi declarata oficial epidemie de gripa. n ce conditii se declara epidemia, ce masuri aduce si ce recomanda specialistii pentru a va feri de boala

Epidemia de gripa ar putea fi declarata oficial in Romania astazi sau cel tarziu maine, dupa ce Ministerul Sanatatii va consulta datele puse la dispozitie de specialistii Institutului de Sanatate Publica - bilantul ultimei saptamani. Romania a trecut deja prin doua saptamani epidemice, iar in cazul unei a treia saptamani epidemice consecutiv, Ministerul Sanatatii va declara oficial epidemie de gripa. Vezi in articol cum arata bilantul gripei in Romania, in ce conditii se declara o epidemie, ce masuri recomanda specialistii pentru a va feri de boala si cum demonteaza medicii cele mai raspandite mituri despre gripa.

Zece lucruri pe care trebuie sa le stiti despre virusul gripal din Romania. Ministrul Sanatatii, invitat la Sinteza zilei

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea declara, marti seara, oficial epidemia de gripa. Autoritatile asteapta raportarile DSP legate de numarul imbolnavirilor pentru a lua o.

Ministrul Sanatatii: Nu stiu inca daca o sa declar epidemia de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca nu stie inca daca va declara epidemie de gripa, asteptand datele de la Institutul de Sanatate Publica, acestea urmand sa fie disponibile cel mai probabil in.

Ministrul Sanatatii: Saptamana viitoare va fi decisiva privind o hotarare referitoare la epidemia de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca saptamana viitoare va fi una decisiva in ceea ce priveste o hotarare referitoare la declararea epidemiei de gripa.

Avem sau nu epidemie de gripa? Ministrul Sanatatii, la Sinteza zilei: E o situatie grava, poate deveni foarte grava

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca are datele centralizate privind cazurile de gripa, dar deocamdata nu poate fi luata o decizie privind declararea sau nu a unei epidemii, pentru ca sunt.

Sorina Pintea, anunt cu privire la gripa: Marti decidem daca vom declara epidemie de gripa

Sorina Pintea a venit cu noi informatii, dupa ce numarul mortilor din cauza gripei a ajuns la 39. Ministrul Sanatatii a declarat ca aceasta saptamana e decisiva, iar atunci se va afla daca putem vorbi.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Saptamana viitoare va fi una decisiva in ceea ce priveste declararea epidemiei de gripa

Saptamana viitoare va fi decisiva. Daca pentru a treia saptamana consecutiv numarul cazurilor diagnosticate va depasi numarul cazurilor estimate, atunci vom declara epidemie de gripa, a declarat Sorina Pintea duminica intr-o interventie la Antena 3.

Ministrul Teodorovici ia in deradere EPIDEMIA DE GRIPA: M-a vaccinat mama la nastere. Mai trebuia? (VIDEO)

Ministrul Finantelor ia la misto epidemia de gripa. Eugen OrlandoTeodorovici, intrebat daca si-a facut vaccinul antigripal, raspunde ironic: Cred ca m-a vaccinat mama la nastere. Mai trebuia?.

Ministrul Sanatatii, despre conditiile in care pot fi inchise scolile pe motiv de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca se va face un triaj epidemiologic sever in scoli, avand in vedere ca elevii s-au reintors la cursuri incepand de luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )