Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Sanatatii: Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este si botezul

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este si botezul

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a facut, vineri, un apel catre parinti sa accepte vaccinarea copiilor si a declarat ca vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este si botezul, la fel cum. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel ca botezul si laptele mamei

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a afirmat, vineri, ca vaccinarea reprezinta un dar pentru copii, la fel cum este si botezul, la fel cum este laptele mamei.

Ministrul Sanatatii: Se ia in calcul vaccinarea in scoli, dar subiectul este destul de sensibil

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca se ia in calcul readucerea vaccinarii in scoli, insa acest lucru este unul sensibil, avand in vedere ca toata gestionarea starii de sanatate a copilului o face medicul de familie, potrivit Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Nu voi demisiona. Politica mea guvernamentala este centrata pe pacienti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca politica sa guvernamentala este centrata pe pacient si ca va demisiona in momentul in care la Ministerul Sanatatii va fi o alta agenda .

Anunt important facut de ministrul Sanatatii: Se ia in calcul reintroducerea vaccinarii in scoli

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, joi, ca se ia in calcul reintroducerea vaccinarii in scoli, insa acest lucru este destul de sensibil, avand in vedere c?.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Suntem pe cale sa rezolvam problema vaccinului ROR

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca ministerul este pe cale sa rezolve problema vaccinului ROR. Bodog a mai explicat ca s-a identificat un stoc de 300. 000 de doze care va asigura necesarul Romaniei pana la sfarsitul anului.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, potrivit Agerpres.

Ministrul Sanatatii: Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26, a declarat Florian Bodog, Ministrul Sanatatii, citat de Agerpres. Eu cred ca un medic responsabil si un parinte responsabil trebuie.

Ministrul Sanatatii: Numarul persoanelor decedate din cauza rujeolei a ajuns la 26

Numarul persoanrelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, in cadrul ueni dezbateri la Palatul Parlamentului privind medicina de familie, transmite Agerpres.

Florian Bodog, vesti bune despre Institutul Cantacuzino. Ministrul Sanatatii a gasit un cercetator care ar vrea sa devina ca manager

Ministrul Sanatatii a inceput sa ia primele masuri in ceea ce priveste Institutul Cantacuzino. Florian Bodog spune ca a gasit un manager care ar vrea sa vina la Institutul Cantacuzino, ins.

Stalpi in culorile drapelului Ungariei, intr-un parc de joaca pentru copii din Salonta - FOTO

Stalpi in culorile rosu si verde care sustin arbori cu trunchiul de culoare alba au fost amplasati intr-un parc de joaca pentru copii din municipiul Salonta, judetul Bihor, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )