Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017. in cursul acestei saptamani au fost tr.

Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru tot anul 2017

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, la Falticeni, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, informeaza Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Nu voi demisiona. Politica mea guvernamentala este centrata pe pacienti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca politica sa guvernamentala este centrata pe pacient si ca va demisiona in momentul in care la Ministerul Sanatatii va fi o alta agenda .

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Suntem pe cale sa rezolvam problema vaccinului ROR

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca ministerul este pe cale sa rezolve problema vaccinului ROR. Bodog a mai explicat ca s-a identificat un stoc de 300. 000 de doze care va asigura necesarul Romaniei pana la sfarsitul anului.

Deputatul PMP Eugen Tomac: Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, trebuie sa demisioneze de urgenta fiindca nu a deblocat criza generata de lipsa vaccinurilor

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a cerut demisia ministrului Sanatatii, pe motiv ca nu a reusit sa gestioneze corespunzator criza generata de lipsa vaccinurilor, potrivit Agerpres.

Se cere demisia ministrului Sanatatii Florian Bodog

Eugen Tomac cere demisia ministrului Sanatatii, Florian Bodog, pentru ca a nu a fost in stare sa iei decizii imediate pentru a debloca o criza denota incompetenta si/sau.

Florian Bodog, despre plecarea din Ministerul Sanatatii: Politica mea este centrata pe pacient, cand nu va mai fi asa voi demisiona

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat vineri, la Bacau, ca politica sa guvernamentala este centrata pe pacient si ca va demisiona in momentul in care la Ministerul Sanatatii va fi.

Ministrul Sanatatii: Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel ca botezul si laptele mamei

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a afirmat, vineri, ca vaccinarea reprezinta un dar pentru copii, la fel cum este si botezul, la fel cum este laptele mamei.

Ministrul Sanatatii: Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este si botezul

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a facut, vineri, un apel catre parinti sa accepte vaccinarea copiilor si a declarat ca vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este si botezul, la fel cum.

Anunt important facut de ministrul Sanatatii: Se ia in calcul reintroducerea vaccinarii in scoli

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, joi, ca se ia in calcul reintroducerea vaccinarii in scoli, insa acest lucru este destul de sensibil, avand in vedere c?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )