Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Transporturilor cere sefului comisiei de privatizare sa transmita luni un punct de vedere privind CFR Marfa

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Transporturilor cere sefului comisiei de privatizare sa transmita luni un punct de vedere privind CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut secretarului de stat Cristian Ghibu, presedintele comisiei de privatizare a CFR Marfa, si consultantilor Deloitte si Musat si Asociatii sa transmita luni un punct de vedere privind evolutia, momentul si pasii urmatori in aceasta privatizare. continuă pe Hotnews

Manescu cere sefului comisiei de privatizare sa transmita luni un punct de vedere privind CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut secretarului de stat Cristian Ghibu, presedintele comisiei de privatizare a CFR Marfa, si consultantilor Deloitte si Musat si Asociatii sa transmita luni un punct de vedere privind evolutia, momentul.

Ministrul Transporturilor: GFR trebuie sa plateasca pana pe 14 octombrie.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a afirmat ca termenul limita pana la care cumparatorul trebuie sa plateasca suma de 170 milioane euro pentru preluarea a 51% din actiunile CFR Marfa ramane 14 octombrie. Dupa aceasta data, Ministerul Transporturilor va anunta cum va fi finalizata procedura de privatizare. Ramona Manescu, citata de Mediafax, a precizat ca va avea, joi, o discutie cu premierul Victor Ponta pe aceasta tema. Citeste si: Gruia Stoica ameninta Guvernul. GFR trebuie sa .

Ministrul Transporturilor, despre privatizarea CFR Marfa: Este prevazut un termen de 60 de zile fara posibilitate de prelungire

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, le-a cerut vineri ziaristilor care o intrebau ce se intampla cu privatizarea CFR Marfa sa astepte pana luni, 14 octombrie, cand Gruia Stoica ar trebui sa plateasca 170 milioane euro pentru 51% din actiunile companiei, precizand ca atunci va fi anuntata si decizia statului.

Ministrul Transporturilor s-a intalnit cu operatorii portuari. Ramona Manescu i-a lasat sa astepte cateva ore

Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, s-a intalnit in seara de vineri, 11 octombrie, cu operatorii portuari care i-au cerut insistent o intrevedere. Cei mai importanti operatori portuari si liderii de sindicat au asteptat ore in sir ca ministrul Manescu sa-si faca loc in program pentru a sta de vorba cu ei si pentru a le asculta doleantele.

Ministrul Transporturilor: Termenul limita de plata pentru preluarea CFR Marfa ramane 14 octombrie

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a explicat, joi, ca termenul limita de plata pentru cumparatorul care va prelua 51% din actiunile CFR Marfa ramane 14 octombrie, precizand ca va purta o discutie pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )