Libnet.ro
UNICEF

12:15

Minor de 13 ani mort intr-un accident auto. Soferul beat a apasat prea mult acceleratie pe un drum off-road

Adevărul Adevărul,
Minor de 13 ani mort intr-un accident auto. Soferul beat a apasat prea mult acceleratie pe un drum off-road

Viteza excesiv, alcoolul din sange si un drum de pamant aucreat cadrul pentru un grav accident de circulatie care a avut loc luni seara in localitatea Dara. O familie care se intorcea de la gratarul de 1 mai si-a pierdut fiul de 13 ani intr-un accident de circulatie. continuă pe Adevărul

Un copil de 13 ani a murit intr-un accident rutier, din cauza soferului care a condus sub influenta alcoolului

Un copil de 13 ani a murit, in urma unui accident produs duminica seara in localitatea Dara. Baiatul se intorcea impreuna cu familia de la gratarul de 1 mai, potrivit adevarul. ro. Soferul.

Drama mamei care lupta sa-si salveze fetita de 13 ani bolnava de cancer: N-am lacrimi sa mai plang!

Gina Vlad este o mama disperata din Slatina, judetul Olt, care si-a luat copila de 13 ani grav bolnava si a zburat in Italia cu trei zile inainte de Paste, in speranta unui tratament salvator. Cu 7. 000 de euro in buzunar, oferiti de o fundatie din Constanta, a inceput deja investigatiile, dar sunt obligate sa se mute din hotel in hotel.

Accident mortal in Satu Mare. Un adolescent de 13 ani a fost ucis de un sofer beat

Accident mortal in localitatea Dara, din Satu Mare, duminica noapte. O familie care se intorcea de la gratarul de 1 mai si-a pierdut fiul de 13 ani intr-un accident de circulatie.

Tragedie in ziua de Paste: o femeie a murit intr-un accident rutier la iesirea din Slobozia, iar alte sase persoane au fost grav ranite

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut la iesire din Slobozia, catre Autostrada Soarelui. Supravietuitorii au ajuns la spital cu ambulantele. Doua dintre victime se afla in stare grava.

Gigantul Apple, la prima scadere a veniturilor din ultimii 13 ani. Dolarul puternic si prabusirea vanzarilor din China au erodat rezultatele companiei

Gigantul Apple, producatorul celui mai de succes produs de tehnologie din istorie iPhone, a raportat pentru trimestrul al doilea din anul fiscal 2016 venituri de 50,56 miliarde de dolari, in scadere cu 13% fata de aceeasi perioada din 2015. Aceasta este prima reducere a veniturilor raportata din 2003 si pana in prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )