Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de 13 ani a murit intr-un accident rutier, din cauza soferului care a condus sub influenta alcoolului

B1 B1,
Un copil de 13 ani a murit intr-un accident rutier, din cauza soferului care a condus sub influenta alcoolului

Un copil de 13 ani a murit, in urma unui accident produs duminica seara in localitatea Dara. Baiatul se intorcea impreuna cu familia de la gratarul de 1 mai, potrivit adevarul. ro. Soferul. continuă pe B1

Tragedie in ziua de Paste: o femeie a murit intr-un accident rutier la iesirea din Slobozia, iar alte sase persoane au fost grav ranite

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut la iesire din Slobozia, catre Autostrada Soarelui. Supravietuitorii au ajuns la spital cu ambulantele. Doua dintre victime se afla in stare grava.

Minor de 13 ani mort intr-un accident auto. Soferul beat a apasat prea mult acceleratie pe un drum off-road

Viteza excesiv, alcoolul din sange si un drum de pamant aucreat cadrul pentru un grav accident de circulatie care a avut loc luni seara in localitatea Dara. O familie care se intorcea de la gratarul de 1 mai si-a pierdut fiul de 13 ani intr-un accident de circulatie.

Un fotbalist de 19 ani a murit in urma unui accident rutier

Drama de proportii in fotbalul german. Tanarul Niklas Feierabend, un jucator in varsta de numai 19 ani, legitimat la Hannover 96, echipa din Bundesliga, a murit in aceasta.

Drama mamei care lupta sa-si salveze fetita de 13 ani bolnava de cancer: N-am lacrimi sa mai plang!

Gina Vlad este o mama disperata din Slatina, judetul Olt, care si-a luat copila de 13 ani grav bolnava si a zburat in Italia cu trei zile inainte de Paste, in speranta unui tratament salvator. Cu 7. 000 de euro in buzunar, oferiti de o fundatie din Constanta, a inceput deja investigatiile, dar sunt obligate sa se mute din hotel in hotel.

Accident mortal in Satu Mare. Un adolescent de 13 ani a fost ucis de un sofer beat

Accident mortal in localitatea Dara, din Satu Mare, duminica noapte. O familie care se intorcea de la gratarul de 1 mai si-a pierdut fiul de 13 ani intr-un accident de circulatie.

Grav accident rutier in judetul Constanta

Intre localitatile Cobadin si Ciocarlia, judetul Constanta, a avut loc un grav accident rutier. Politistii au fost chemati la locul accidentului unde un autoturism s-a rasturnat, scrie.

Cel putin 34 de militanti ai ISIS au murit intr-o ofensiva a fortelor turce in Siria

Aproximativ 34 de militanti ai ISIS au murit intr-o ofensiva a fortelor turce in nordul Siriei. Aceasta a fost o reactie la atacurile cu rachete lansate din aceasta zona de militanti islamisti asupra.

O femeie a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, dupa o depasire periculoasa

Sarbatorile de Paste au adus o tragedie pentru cateva familii. Un accident grav s-a petrecut in apropiere de Autostrada Soarelui, iar in urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte sase au fost.

Accident rutier grav in Botosani. Sapte persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara, in centrul orasului Darabani, judetul Botosani, acolo unde trei autoturisme si o caruta s-au izbit, iar sapte persoane au ajuns la spital. Totul s-a intamplat.

Gigantul Apple, la prima scadere a veniturilor din ultimii 13 ani. Dolarul puternic si prabusirea vanzarilor din China au erodat rezultatele companiei

Gigantul Apple, producatorul celui mai de succes produs de tehnologie din istorie iPhone, a raportat pentru trimestrul al doilea din anul fiscal 2016 venituri de 50,56 miliarde de dolari, in scadere cu 13% fata de aceeasi perioada din 2015. Aceasta este prima reducere a veniturilor raportata din 2003 si pana in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )