Libnet.ro
UNICEF

01:05

Minunile yenului japonez: Toyota anunta un profit RECORD, de aproape 100%!.

România Liberă România Liberă,
Minunile yenului japonez: Toyota anunta un profit RECORD, de aproape 100%!.

Toyota a anuntat azi un profit record pentru aprilie-iunie, in crestere cu 94% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport financiar. Profitul net pentru aceasta perioada se ridica la nu mai putin de 5,5 miliarde dolari 4,15 miliarde euro, la cursul zilei), ceea ce reprezinta o suma greu de atins chiar si pentru Volkswagen, GM sau Ford. Profitul urias a fost anuntat o data cu rezultatele financiare ale Toyota pentru primul trimestru al anului financiar inceput in luna . continuă pe România Liberă

Toyota estimeaza profit anual de aproape 15 miliarde dolari si se asteapta la o productie record

Dupa un 2011 cu probleme cauzate de marele cutremur din Japonia si un 2012 marcat de scandalul diplomatic cu China si de recall-uri, Toyota are un 2013 extrem de bun si estimeaza ca va produce peste 10,1 milioane de vehicule. In plus, japonezii au ridicat si prognozele de profit, spre 14,8 miliarde dolari. iar vanzarile anuale vor fi de 240 miliarde dolari.

O afacere care anunta profituri record: brazilienii deschid hosteluri pe banda rulanta pentru Olimpiada 2016

In conditiile in care Rio de Janeiro este al treilea cel mai scump oras in ceea ce priveste pretul unei nopti de cazare, tot mai multi brazilieni isi investesc banii intr-o afacere care anunta profituri record hosteluri pentru turistii care vor.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )