Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mirabela Dauer s-a dezlantuit dupa Eurovision 2017: Vai de capul vostru de specialisti!

Antena3 Antena3,
Mirabela Dauer s-a dezlantuit dupa Eurovision 2017: Vai de capul vostru de specialisti!

Eurovision 2017. Mirabela Dauer si-a varsat naduful dupa finala Eurovision 2017, care a avut loc la Kiev si care a fost castigatade reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cel care are mari probleme cu inima si. continuă pe Antena3

Castigator Eurovision 2017. Moment socant in timpul transmisiunii de la Eurovision

Castigator Eurovision 2017. Moment incredibil in timpul transmisiunii in direct de la Eurovision 2017. Asta dupa ce prezentatorul televiziunii din Israel a anuntat ca dupa 44 de ani aceasta e.

FINALA EUROVISION 2017. Dupa Brexit, britanicii sunt gata sa paraseasca si concursul Eurovision

Dupa ce au votat anul trecut pentru iesirea din Uniunea Europeana, britanicii sunt acum gata sa paraseasca si concursul Eurovision, sustine un sondaj publicat vineri, in ajunul.

Eurovision 2017. Scena socanta in timpul Eurovision 2017. Un spectator dezbracat a urcat pe scena

Milioane de telespectatori si mii de spectatori au avut parte de o scena aproape porno in timpul transmisiunii Eurovision 2017 de la Kiev. Asta dupa ce un spectator a urcat partial dezbracat pe scena. Mai.

Primele declaratii de la Ilinca si Alex dupa finala Eurovision 2017, unde au obtinut cea mai buna clasare din ultimii 7 ani: Votul publicului a fost incredibil

Ilinca si Alex, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, au obtinut cu piesa Yodel It! cea mai buna clasare din ultimii sapte ani. Tinerii s-au declarat mandri de rezultat si le-au multumit tuturor celor care i-au votat, mai ales ca s-au aflat pe locul cinci in topul preferintelor publicului.

Cine este Salvador Sobral, castigatorul Eurovision 2017: tanarul care lupta pentru muzica de calitate si pentru cauza refugiatilor VIDEO

Salvador Sobral este castigatorul Eurovision 2017, marcand astfel prima victorie a Portugaliei dupa 53 de ani in care tara a participat in concurs fara a reusi sa cucereasca ravnitul trofeu.

Cand va avea loc finala Eurovision 2017. Italia si Portugalia, printre marii favoriti. Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu piesa Yodel It

Finala Eurovision 2017 va avea loc, sambata seara, Printre marii favoriti ai editiei din acest an sunt concurentii din Italia si Portugalia. Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu piesa Yodel It, dupa ce au trecut de a doua semifinala.

Romania s-a calificat in finala Eurovision 2017: care au fost cele mai bune momente din a doua semifinala VIDEO

Ilinca si Alex, reprezentantii Romaniei, sunt in finala Eurovision 2017 dupa exprimarea voturilor publicului si ale juriilor de specialitate.

Castigator Eurovision 2017. Portugalia triumfa in finala Eurovision 2017

Castigator Eurovision 2017. Salvador Sobral este marele castigator al Eurovision 2017, cu melodia 'Amar Pelos Dois'. Portugalia a primit cele mai multe puncte din partea juriului, dar si cele.

EUROVISION 2017. Romania are o arma secreta in finala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea nu urca pe scena fara ...

Pe langa talent, o voce uimitoare si o aparitie impecabila, Ilinca si Alex Florea stiu ca uneori au nevoie si de un strop de noroc. Drept urmare, fiecare si-a adus cate o arma .

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO STREAM. Surpriza oferita de Romania la Eurovision 2017

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO STREAM Ilinca si Alex Florea aduc, sambata, in finala Eurovision, un show ce imbina grafica multicolora cu fuziunea de stiluri muzicale, cei doi marturisind, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )